Følg One Decision her:

Sara Naseri

Små celler – uendelige muligheder

Sara Naseri tegner med et skarpt fokus på sundhedssektoren fremtiden indenfor den teknologiske udvikling.

Inden Sara fyldte 25 år, havde hun opnået mere, end hvad de fleste gør, inden de fylder 50!

Som blot 16-årig opfandt hun et unikt nanokemisk molekyle, og hun har siden udtaget flere patenter samt boet på tre kontinenter.

I 2013 blev hun kåret som årets kvindelige iværksætter, og hun læser nu medicin samtidig med, at hun opbygger to teknologiske virksomheder i USA.

Trods sin unge alder indtager Sara foredragsscenen med sikker stemme og stor professionalisme.

Sara holder både foredrag alene og sammen med Søren Therkelsen.

Forespørg på Sara Naseri

Foredrag du kan booke

Teknologi i fremtidens sundhedssektor!

Sara Naseri er ikke i tvivl: Sundhedssystemet skal gentænkes, og teknologi er vejen frem! Fra at være et reaktivt sundhedssystem, som venter på at folk bliver syge, skal det være proaktivt og reagere, inden problemerne bliver alvorlige.

I fremtiden kan vi forvente personlig medicin på baggrund af ens unikke DNA struktur og sensorer, der i real tid sender informationer fra og om kroppen til egen læge. Vi kan ydermere forvente kunstig intelligens, der analyser enorme dataset, som med med kirurgisk præcision er et værktøj, der i samspil med lægen kan diagnosticere sygdomme.

Dette er blot nogle af de trends, som gør sit indtog inden for fremtidens sundhedssektor, og Sara er med på første række.

Med tværfaglige kompetencer indenfor medicin og den generelle teknologiske udvikling, giver Sara et unikt indblik i, hvad der er på vej. Med udgangspunkt i sin egen rejse som iværksætter stiller hun spørgsmål som: ”Er aldring en sygdom, vi kan kurere?”. “Er sundhedsdata den nye olie?”. Og “er den medicinske verden klar til at omfavne mulighederne?”

Sara har sin BA i medicin fra Aarhus Universitet, og hun har desuden læst teknologiudvikling på Singularity University hos NASA i Californien og Microfluidics og Point of Care Diagnostics på Harvard University samt er Medical Researcher på Stanford University, hvor hun laver blodstudier til sin nye virksomhed.

Kære Søren og Sara

Tusind tak til jer begge for et superinspirerende oplæg på vores miniseminar. Og tak for de tilsendte slides.

Det vakte stor begejstring blandt deltagerne og jeg har fået rigtig mange begejstrede tilbagemeldinger. Både på indholdsdelen, men også fordi folk var så imponerede over jer og det I har udrettet allerede. I satte barren højt og det var rigtig vigtigt for resten af dagen. Jeg håber, at vi får mulighed for at samarbejde en anden gang.

Cecilie Mortensen
Koordinator for Velfærdsteknologisk Udviklingssekretariat, Aarhus Kommune – Sundhed og Omsorg
Tak til Sara for et meget inspirerende oplæg på Region Sjællands sundhedskonference om Fremtidens digitale sundhedsvæsen. Det vakte virkelig begejstring blandt tilhørerne og gav stof til eftertanke. Der blev refereret meget til oplægget efterfølgende, både i den afsluttende paneldebat og i snakken på gangene.
Kristine Bak Jørgensen
Konsulent, Region Sjælland

Andre foredragsholdere

Søren Therkelsen

Søren Therkelsen

Teknologiens muligheder

Læs mere
Lars Jørgensen

Lars Jørgensen

Ledelse, motivation og talentudvikling

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!