Følg One Decision her:

Sarah Zobel og Iben Sandahl

Sarah Zobel & Iben Sandahl deler med deres smittende energi og positive livssyn ud af deres viden og erfaringer om såvel arbejds- som familieliv.

Der er mange ligheder mellem det at være en del af en arbejdsplads og af en familie, og Sarah og Ibens foredrag kan målrettes enten erhvervslivet eller til danskerne, når de har fri.

Uanset om rollen er som leder/kollega på en arbejdsplads eller som forældre i en familie, har vi ansvar for at bidrage til god trivsel og plads til alle. 

Sarah Zobel er psykolog med speciale i erhvervspsykologi og forfatter. Hun har egen praksis og er forfatter til bestselleren "Lev dig lykkelig".

Iben Sandahl er psykoterapeut, lærer og forfatter. Hun har egen praksis, mere end 20 års erfaring i arbejdet med børnefamilier og er forfatter til den internationale bestseller "The Danish Way of Parenting".

Hør mere om Sarah Zobel og Iben Sandahl

Vi svarer altid hurtigt!

Foredrag du kan booke

Søger du foredrag om trivsel – Se flere muligheder her. 

Forældreskabet – med mere nærvær og mindre dårlig samvittighed

Flere og flere børn viser symptomer på stress, og forældreskabet er en varm kartoffel. Det er hele tiden til debat, og de fleste har en mening om det. Fælles for alle forældre er den store kærlighed og altoverskyggende lyst til at give vores børn en god start på livet.

Det kan dog ofte være en udfordring – måske fordi vi har for travlt, fordi vi ikke føler os klædt ordentlig på til jobbet, eller fordi vi møder sider af os selv, som vi ikke kendte til. Netop derfor kommer vi til at skabe konflikter, uro, negativ energi og en fraværende måde at være sammen på.

Sarah og Iben ved, hvor afgørende det er at give børn den bedste start på livet, og netop det brænder deres hjerter for. I foredraget giver de uden løftede pegefingre faglige input og fortæller om nogle af de vigtigste søjler i forældreskabet.

Med humor og øvelser og med afsæt i såvel professionelle som personlige erfaringer giver de redskaber og indsigt til at kunne være mere nærværende, skabe en bedre kontakt og slippe af med den dårlige samvittighed.

5 gode vaner til et godt arbejdsliv

Der kan drages mange paralleller mellem erhvervslivet og familielivet. Både som en del af en familie og på arbejdspladsen har vi et ansvar for at skabe en god kultur, bidrage til god trivsel og give plads til alle.

Det kan ofte være en udfordring, fordi vi er pressede, eller fordi vi føler, at vi arbejder sammen med mennesker, som er ”svære” at arbejde sammen med. Derfor kan der opstå konflikter, dårlig stemning og utilfredshed, hvilket betyder reduceret effektivitet og større risiko for stress.

I dette foredrag sætter Sarah og Iben fokus på parallellerne mellem arbejdsliv og familieliv og inspirerer til at være et godt forbillede som leder eller kollega. Det drejer sig om gode vaner som vej til bedre trivsel, mere arbejdsglæde og øget effektivitet på arbejdspladsen.

Mere om trivsel og rummelighed – Se foredrag med Kaya Brüel.

Se pressebilleder af Sarah Zobel og Iben Sandahl
Arrow

Andre foredragsholdere

Kaya Brüel

Kaya Brüel

Trivsel, relationer og kommunikation

Læs mere
Jimmy Jørgensen

Jimmy Jørgensen

Om den vilde tid og om at bryde den sociale arv

Læs mere
Pernille og Christina Rosendahl

Pernille og Christina Rosendahl

Om at vende det svære til noget positivt

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!