Følg One Decision her:

Thomas Peder Bennedsen

Thomas Peder Bennedsen, stifter af Myselfie, startede som bare 14-årig sin første virksomhed med DJ firmaet Thunder-Power. Et firma, der her tyve år senere lever i bedste velgående. Flere er kommet til over årene. For Thomas er en person, der ikke er bange for at løbe efter en drøm. Og hvis han støder hovedet mod muren, rejser han sig og finder nye veje til målet.

Den energiske iværksætter er i dag CEO i photo booth firmaet Myselfie. Firmaet er bl.a. kendt fra Løvens Hule, hvor alle fem løver investerede i projektet. Myselfie har ikke bare taget Danmark med storm, men har også stor succes i udlandet bl.a. i Tyskland, Sverige og Norge.

Dette ærlige foredrag med Thomas Peder Bennedsen er en iværksætterfortælling med både store succeser og store "fuck-ups". Han har styret sine virksomheder gennem svære år i Corona-tiden, hvor alle jobs med ét blev aflyst, og der ikke var et ekstra ben at stå på.

Thomas giver et inspirerende indblik i livet som iværksætter. Han fortæller om en branche, som kræver, at man hele tiden har fingeren på pulsen, og ved, hvad der skal til for at skabe "den perfekte fest".
Thomas er en yderst karismatisk person på en scene. Og det er uanset, om han fyrer den af som DJ eller holder foredrag.

Find andre spændende iværksættere

 

Forespørg på Thomas Peder Bennedsen

Foredrag du kan booke

“3 virksomheder, +50 millioner og 20 fuck-ups”

Oplev Thomas Peder Bennedsen fortælle om sin iværksætterrejse med Myselfie, Thunder-Power og også en afstikker som medejer af reklamebureauet Skævt i Vejle.
Han deler sine erfaringer fra et liv på farten, hvor han også har skulle huske sig selv undervejs. Det er en både autentisk, sårbar og underholdende fortælling om at tro på sig selv, lære af sine fejl og drive virksomhed med høj etik og ”et godt hjerte”.

Thomas har skabt Myselfie helt fra bunden. Først arbejdede han med en mobiltelefon stabiliseret med gaffatape, og siden fik han produceret en prototype af sin produktidé. I dag er Myselfie en avanceret photo boot, der både teknisk og praktisk lever op til høje kvalitetskrav. Hvordan fik han idéen, og hvordan førte han den ud i livet?

Få svarene – og mange flere perspektiver – i foredraget.

Han fortæller også om at være rollemodel for unge mennesker, der drømmer om at være DJ’s, og hvordan han holder sig opdateret på nye trends og muligheder.

Thomas indtager en scene med masser af charme og karisma, og han formår at tale til alle. Det er både lærerigt og underholdende – og et energiboost af dimensioner!

Et oplagt foredrag til uddannelsesinstitutioner, erhvervsnetværk, virksomheder, foreninger mv.

Se video(er) om Thomas Peder Bennedsen
Arrow

"Vi blev taget med storm, stor ros til Thomas P. Bennedsen. En fantastisk rejse med op og nedture, Thomas er helt nede på jorden og kan skabe relationer i øjenhøjde med deltagerne. Foredraget var fyldt med humoristiske fortolkninger og ikke mindst kunne man drage paralleller til ens liv.

En interessant fortælling fra start til hvor han er i dag, men også hvor meget erfaring han har fået hele vejen igennem, specielt gennem Covid tiden, hvor hans forretninger virkelig er blevet kastet rundt.

Helt klart en underholdende, spændende og relaterende fortælling."

Morten Brorsen-Riis,
JCI Næstved
"Jeg har hele 2 gange haft fornøjelsen af at booke Thomas til et oplæg omkring iværksætteri.
Thomas har en fantastisk energi og et gå på mod, som virkelig smitter af på publikum.
Han kommer med et åbent og ærligt oplæg om at gå fra drengerøv med store drømme og armbevægelser til at blive inviteret med ind i Løvens Hule.
Udover at bringe smil på læben giver Thomas også publikum en masse gode råd med hjem og svarer gladelig på alverdens spørgsmål.
Jeg kan varmt anbefale et oplæg med Thomas."

Camilla Sevelsted,
Bizz Up
"Vores oplevelse med Thomas var rigtig god. Han var utroligt åben og udadvendt. Han talte både om de fejl han har lavet, og hvordan han er kommet styrket tilbage fra dem. Foredraget blev rost fra vores kollegaer. Så vi kan helt klart anbefale at får Thomas ud og fortælle om ham, og sin rejse."
Anders Bruun Lindhardt,
Middelfart Sparekasse

Andre foredragsholdere

Jon Andersen

Jon Andersen

Stifter og strategisk direktør i STATE

Læs mere
Casper Blom

Casper Blom

Iværksætter som 12-årig. "Just f*ing do it"

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!