Følg One Decision her:

Tony Evald Clausen

Tony Evald Clausen er også kendt som Menneskekenderen, og det er ikke uden grund.

Som ekspert i adfærdspsykologi ved Tony nemlig både hvad, hvorfor og hvordan vi tænker. Netop derfor er han i stand til at holde foredrag og workshops om blandt andet andet non-verbal kommunikation, adfærd, nudging, konfliktforebyggelse, følelsernes intelligens og kulturforståelse.

Han ved også, hvad der påvirker menneskets beslutninger og alt om købsledelse, ordre- og forhandlingsteknik samt hvorfor der er gode og knap så gode sælgere.

Når du booker Tony, får du en topengageret foredragsholder, som gerne vinkler sine foredrag efter ønske.

Med sin direkte facon stiller Tony skarpt på, hvad der ligger bag de udfordringer du, dit team eller ledelse bokser med.

Hør mere om Tony Evald Clausen

Vi svarer altid hurtigt!

Foredrag du kan booke

Drama på jobbet – drop det destruktive sociale drama

Vejen til et godt arbejdsmiljø og mental sundhed er brolagt med selvindsigt, ansvar og viden om, hvordan vi undgår at ende i dramatrekanten og offermentaliteten. Bliv inspireret og få indsigt i hvordan det er muligt at sikre trivsel, konstruktiv kommunikation og en sund stemning imellem kolleger.

Hovedkilden til stress, frustration og mistrivsel på arbejdspladsen er dårligt psykisk arbejdsmiljø, som ofte er præget af passiv aggressivitet, sladder, usagte interne konflikter og offermentalitet.

Opdag hvordan I via direkte, ærlig og konstruktiv kommunikation sikrer den mentale sundhed for individet og gruppen. Bliv fortrolig med dramatrekanten og dens tre roller: Offeret, Bødlen og Redderen. I får en klar vejledning til hvordan dramatrekanten nedbrydes og erstattes med handlinger, der leder til det gode psykiske arbejdsmiljø og mentale sundhed.

På 60 minutter får I både erkendelser og værktøjer til at konfrontere offermentaliteten i os selv, kolleger og kollektivet uden at skabe unødig konflikter og spændinger vel at mærke. Alle vil opdage, at ingen kan undsige sig at have spillet offer, bøddel eller redder i arbejdssituationer. Få forklaringen på hvorfor vi gør det, og hvad vi skal gøre for at undgå det.

Indlægget bliver leveret hudløst ærligt, underholdende og indsigtsfuldt af MenneskeKenderen Tony Evald Clausen: Han deler åbenhjertigt, hvordan han selv levede længe og meget i offermentaliteten på jobbet. Hvordan han ubevidst skabte indre og ydre konflikter med kolleger og chefer, og hvordan han til sidst erkendte sin (drama)rolle, tog ansvar og nedbrød dramatrekanten og offermentaliteten i sit eget arbejdsliv – med større glæde, energi og mental sundhed til følge.

 

Nudging og påvirkningens psykologi

Hør hvordan vi ubevidst bliver påvirket og kan påvirke andre. Hvordan får man fx flere til at smide affald i skraldespanden? Hvordan får du din konkurrent til at gøre dig en tjeneste? Og hvorfor vil du nogle gange betale mere for en vare, end du plejer?

Få et underholdende, lærerigt og inspirerende foredrag om nudging og manipulationens psykologi. Bliv indviet i adfærds- og socialpsykologi og forstå de principper, der påvirker os alle, når vi skal tage store og små beslutninger om vores handlinger.

På en time bliver I fortrolige med seks principper, der har indflydelse på, hvordan vi vælger alt fra venner og produkter til at bruge skraldespanden mere. I får metoderne til undgå at blive manipuleret til noget og hører, hvordan nudging kan få din kollega til at tage en kop kaffe med til dig eller til at få din teenager til at rydde op på værelset.

Opdag de små ting der påvirker os til at få sympati fra og for andre. Hvorfor én tjeneste er en anden værd. Hvordan vi opleves som troværdige, og hvorfor andres handlinger og meninger påvirker vores handlinger og meninger.

Tony Evald Clausen er ekspert i menneskelig adfærd og deler generøst ud af de psykologiske principper bag nudging og påvirkningspsykologi. Han giver konkrete eksempler og sikrer, at I selv mærker, hvordan principperne virker. Bered jer på et energisk, engagerende og tankevækkende foredrag.

Konfliktforebyggelse og kulturforståelse

Konflikthåndtering er, når konflikten er i gang. Konfliktforebyggelse er, når konflikten aldrig starter. Opdag hvor let du kan undgå konflikter uden at gå på kompromis og bøje dig. Forstå konfliktens anatomi og hvorfor kulturen spiller en stor rolle i hvordan konflikter opstår og forebygges.

Uanset om det er på jobbet, i trafikken eller derhjemme, kan du med enkelte simple regler og værktøjer, forebygge langt de fleste konflikter, og gøre de konflikter, der opstår meget mindre. Vi overser ofte, hvordan vi selv eskalerer en situation til en åben konflikt. Nu har du muligheden for at tage ansvar og forebygge de konflikter, du selv starter, og undgå de konflikter andre starter.

Du kommer konfliktfrit hjem med:
– Hvorfor bliver vi vrede og skaber konflikter?
– Forskellen på konfrontation og konflikt
– Kulturforståelsens ABC
– Hvorfor vi mistror andres intentioner og hvordan vi forandre det?
– De fysiske og psykiske territorier og hvordan vi forsvarer dem
– Konfliktforebyggelsens regler og mentale værktøjer
– Større indsigt i hvordan du skaber konflikter uden at vide det

 

BMW-syndromet – når du bliver tilfreds med OK

Ejerledere/direktører har en tendens til at stoppe eller bremse væksten af deres virksomhed, når virksomheden opnår en vis størrelse (og de har råd til at købe den store BMW, de har drømt om). Få indsigt i hvorfor de gør det, og hvor generel den tendens er i den menneskelige adfærd.

På 90 minutter bliver du indført i årsagssammenhænge i ejerleder/direktør-adfærd og får helt konkrete værktøjer til, hvordan du sætter dig udover “BMW-syndromet”. Du får nogle spørgsmål inden indlægget, som du skal tage stilling til, og undervejs kommer du til at tænke dig om og se dig selv og dine medarbejder ude fra.

Hvis der fandtes en hurtig og nem måde at overvinde “BMW-syndromet” på, havde de fleste allerede gjort det. Den dårlige nyhed er, at det kræver mental arbejde og villighed til selvindsigt. Den gode nyhed er, at du kan overvinde den, og at det er lettere, end du måske forestiller dig.

Kursus: Intelligent opmærksomhed

Investering: Kr. 25.000 ekskl. moms for 4 dage og 3 nætter

Tid og sted: 23.-26. november 2020 på Hotel Vejle Fjord

INDSIGT:
VIDEN ELLER FORSTÅELSE OPNÅET GENNEM UNDERSØGELSER, ERFARING ELLER TÆNKNING

Intelligent Opmærksom Camp er 4 intense dage i adfærds-, transaktions- og dybde-psykologiens tegn. Du får værktøjer og metoder til at udvikle din intelligente opmærksomhed og få dit fulde menneskekender-potentiale frem.

Du bliver fortrolig med Marston & Jungs adfærdspsykologiske arketyper og  får en personlig analyse.

Du bliver introduceret for metoderne, du så i tv-serien “Lie to me”. Sammen med certificerede undervisere træner du i at spotte mikro-mimik og dine evner til at efterforske følelser i ansigt, krop og stemmen.

Du opdager, hvad følelsernes intelligens er, hvordan du udvikler den og bruger den i din interaktion med verden. Dit vigtigste værktøj er din opmærksomhed på egne følelser. Til at hjælpe dig får du også din egen emotionelle intelligens kvotient-analyse.

Du bliver en del af en eksklusiv gruppe af deltagere på kun 14 deltagere. Sammen går I på opdagelse i Stephen Karpmans dramatrekant: offer, redder og bøddel-roller og opdager, hvad jeres primære drama-rolle er. Du får de mentale værktøjer til at gøre dig fri af rollerne og træde ind i væren-tilstanden.

Alt bliver sat sammen med dybdepsykologi, neurovidenskab og empirisk psykologisk viden om menneskelig adfærd – for at aktivere din indre menneskekender og sætte dig i stand til langt bedre at fornemme situationer og mennesker.

Undervisningen er fra kl. 08:30 til 23:59 mandag-onsdag og kl. 08:30-16:00 torsdag.

Mandag
De 5 grundfølelser
De fem kanaler
Følelsernes anatomi
Praktisk at læse følelserne

Tirsdag
Mikro-mimik
Mikro-mimik test
Introduktion til adfærdspsykologi
Arketyper i praksis og det virkelige liv
Din adfærdsanalyse

Onsdag
Dramatrekanten
Din drama-rolle
Praktisk adfærd & drama-rolle(r)
Emotionel intelligens og virkeligheden
Evnen til at vurdere mennesker & stemninger

Torsdag
Din EIQ analyse
Territorier, konfrontation & konflikt
Alt sat sammen i praksis
Diplomoverrækkelse og selvevaluering

“Fantastisk berigende og intenst, og også dybere end jeg troede”
Rikke Thuesen, Sales Manager, JP/Politikens Hus

Tilmeld dig HER – har du spørgsmål så ring til os på tlf. 3161 1700

 

Opdag hvordan du vurderer troværdighed og bedrag

Investering: Kr. 7.500 + moms for 2 fulde dage og 1 nat

Tid & sted: 18.-19. marts 2020 på Hotel Vejle Fjord

Dit udbytte på uddannelsen:

  • Metoder til at se troværdighed og bedrag
  • Bliv bedre til at spotte følelser i dig selv og andre
  • Mikromimik-træning
  • Stå stærkere i salgs- og forhandlingssituationer
  • Styrk og dyrk din indre menneskekender
  • Opdag hvordan du vurderer troværdighed og bedrag

Før du kan læse andre, skal du læse dig selv: Mærke dine følelser og opdage, hvordan de manifesteres i dig. Når du ved, hvor du slutter, kan du langt bedre se, hvor andre begynder.

Bliv langt skarpere til at detektere troværdighed og bedrag. Få den grundlæggende viden til at aflæse andre. Tænk på fordelene du får i salgs-, forhandlings- og forretningssituationer.

Få indsigt i myter og fakta om sandhed og bedrag. Din menneskelæser-uddannelse bygger udelukkende på videnskab og veldokumenteret empiri.

Aflæs usagte følelser i andre. Brug effektivt efterforskende spørgsmål i din søgen efter sandhed og bedrag.

Benyt de samme metoder og teknikker som de bedste sælgere, topforhandlere, politiet, sikkerheds- og efterretningstjenester i indland og udland.

Du mærker forskellen med det samme.

Tilmeld dig HER – har du spørgsmål så ring til os på tlf. 3161 1700

Se video(er) om Tony Evald Clausen
ArrowAndre foredragsholdere

Rune Green

Rune Green

Humor og arbejdsglæde

Læs mere
Anette Baunhøj

Anette Baunhøj

Knivskarp indenfor service og kommunikation

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!