Følg One Decision her:

Tony Evald Clausen

Tony Evald Clausen er ekspert i adfærdspsykologi. Han er også kendt som MenneskeKenderen. Tony ved nemlig både hvad, hvorfor og hvordan mennesker tænker.

I et foredrag med Tony Evald Clausen får du inspiration til emner som non-verbal kommunikation, adfærd, nudging, konfliktforebyggelse, følelsernes intelligens og kulturforståelse. Vejen til et godt arbejdsmiljø og mental sundhed er brolagt med selvindsigt, ansvar og viden om, hvordan vi undgår at ende i dramatrekanten og offermentaliteten.

Få indsigt i, hvordan det er muligt at sikre trivsel, konstruktiv kommunikation og en sund stemning imellem kolleger på arbejdspladsen.

Han har også stor viden om, hvad der påvirker vores beslutninger. Få Tonys perspektiver på købsledelse, ordre- og forhandlingsteknik, og hvorfor der er gode og knap så gode sælgere.

Med Tony får du en topengageret foredragsholder, som gerne vinkler sine foredrag efter ønske.
Med sin direkte facon stiller han skarpt på, hvad der ligger bag de udfordringer du, dit team eller ledelse bokser med.

SÆT FOKUS PÅ MENTAL SUNDHED MED TONY EVALD CLAUSEN

I forbindelse med Danmarks Mentale Sundhedsdag i uge 41 kan du booke et foredrag med Tony Evald Clausen til din arbejdsplads. Du har mulighed for at søge tilskud på 10.000 kr. gennem Vellivforeningen. Kontakt os i dag og hør mere.

Find andre inspirerende foredragsholdere

 

Forespørg på Tony Evald Clausen

Foredrag du kan booke

NØGLERNE TIL TRIVSEL

Giv dine kolleger, og dig selv, nøglerne til god trivsel og optimalt samarbejde. Hvordan sikrer I ro, glæde og stor generel trivsel på jeres arbejdsplads?
Hvad kendetegner et godt psykisk arbejdsmiljø?

Nøglerne er lige så åbenlyse, som de er svære at omsætte i praksis:

  • – Følelsen af fællesskab – man er aldrig alene!
  • – Selvindsigt & selverkendelse
  • – Effektiv kommunikation & feedback
  • – Klare regler og politikker
  • – Selvansvarlighed

Foredraget giver jer indblik i, hvordan nøglerne kan omsættes til praksis: Hvad fællesskabet kan gøre, hvad den enkelte kan gøre, og hvordan I sammen tager værktøjerne med tilbage og gør dem til virkelighed i jeres hverdag.

MenneskeKenderen og adfærdseksperten Tony Evald Clausen leverer foredraget med høj energi, konkrete eksempler, psykologiske værktøjer og på en stærkt underholdende måde.

DRAMA PÅ JOBBET – DROP DET DESTRUKTIVE SOCIALE DRAMA

Vejen til et godt arbejdsmiljø og mental sundhed er brolagt med selvindsigt, ansvar og viden om, hvordan vi undgår at ende i dramatrekanten og offermentaliteten. Bliv inspireret og få indsigt i, hvordan det er muligt at sikre trivsel, konstruktiv kommunikation og en sund stemning imellem kolleger.

Hovedkilden til stress, frustration og mistrivsel på arbejdspladsen er dårligt psykisk arbejdsmiljø, som ofte er præget af passiv aggressivitet, sladder, usagte interne konflikter og offermentalitet.

Opdag hvordan I via direkte, ærlig og konstruktiv kommunikation sikrer den mentale sundhed for individet og gruppen. Bliv fortrolig med dramatrekanten og dens tre roller: Offeret, Bødlen og Redderen. I får en klar vejledning til, hvordan dramatrekanten nedbrydes og erstattes med handlinger, der leder til det gode psykiske arbejdsmiljø og mentale sundhed.

På 60 minutter får I både erkendelser og værktøjer til at konfrontere offermentaliteten i os selv, kolleger og kollektivet uden at skabe unødig konflikter og spændinger vel at mærke. Alle vil opdage, at ingen kan undsige sig at have spillet offer, bøddel eller redder i arbejdssituationer. Få forklaringen på hvorfor vi gør det, og hvad vi skal gøre for at undgå det.

Indlægget bliver leveret hudløst ærligt, underholdende og indsigtsfuldt af MenneskeKenderen Tony Evald Clausen.
Han deler åbenhjertigt, hvordan han selv levede længe og meget i offermentaliteten på jobbet. Hvordan han ubevidst skabte indre og ydre konflikter med kolleger og chefer, og hvordan han til sidst erkendte sin (drama)rolle, tog ansvar og nedbrød dramatrekanten og offermentaliteten i sit eget arbejdsliv – med større glæde, energi og mental sundhed til følge.

 

NUDGING OG PÅVIRKNINGENS PSYKOLOGI

Tony Evald Clausen

Kurser, workshops og foredrag med Tony Evald Clausen – One Decision

Hør hvordan vi ubevidst bliver påvirket og kan påvirke andre. Hvordan får man fx flere til at smide affald i skraldespanden? Hvordan får du din konkurrent til at gøre dig en tjeneste? Og hvorfor vil du nogle gange betale mere for en vare, end du plejer?

Få et underholdende, lærerigt og inspirerende foredrag om nudging og manipulationens psykologi. Bliv indviet i adfærds- og socialpsykologi og forstå de principper, der påvirker os alle, når vi skal tage store og små beslutninger om vores handlinger.

På en time bliver I fortrolige med seks principper, der har indflydelse på, hvordan vi vælger alt fra venner og produkter til at bruge skraldespanden mere. I får metoderne til undgå at blive manipuleret til noget og hører, hvordan nudging kan få din kollega til at tage en kop kaffe med til dig eller til at få din teenager til at rydde op på værelset.

Opdag de små ting, der påvirker os til at få sympati fra og for andre. Hvorfor én tjeneste er en anden værd. Hvordan vi opleves som troværdige, og hvorfor andres handlinger og meninger påvirker vores handlinger og meninger.

Tony Evald Clausen er ekspert i menneskelig adfærd og deler generøst ud af de psykologiske principper bag nudging og påvirkningspsykologi. Han giver konkrete eksempler og sikrer, at I selv mærker, hvordan principperne virker. Bered jer på et energisk, engagerende og tankevækkende foredrag.


KONFLIKTFOREBYGGELSE OG KULTURFORSTÅELSE

Konflikthåndtering er, når konflikten er i gang. Konfliktforebyggelse er, når konflikten aldrig starter. Opdag hvor let du kan undgå konflikter uden at gå på kompromis og bøje dig. Forstå konfliktens anatomi og hvorfor kulturen spiller en stor rolle i hvordan konflikter opstår og forebygges.

Uanset om det er på jobbet, i trafikken eller derhjemme, kan du med enkelte simple regler og værktøjer, forebygge langt de fleste konflikter, og gøre de konflikter, der opstår meget mindre. Vi overser ofte, hvordan vi selv eskalerer en situation til en åben konflikt. Nu har du muligheden for at tage ansvar og forebygge de konflikter, du selv starter, og undgå de konflikter andre starter.

Du kommer konfliktfrit hjem med:
– Hvorfor bliver vi vrede og skaber konflikter?
– Forskellen på konfrontation og konflikt
– Kulturforståelsens ABC
– Hvorfor vi mistror andres intentioner og hvordan vi forandre det?
– De fysiske og psykiske territorier og hvordan vi forsvarer dem
– Konfliktforebyggelsens regler og mentale værktøjer
– Større indsigt i hvordan du skaber konflikter uden at vide det

 

SALG & SELVINDSIGT

Det burde være indlysende: Hvis man vil forstå andre, skal man forstå sig selv først. Ellers kommer man nemt til at antage, at andre har det som en selv.

Selvindsigt burde derfor være selvskrevet for enhver sælger, for alle sælgeres mål er at forstå kunden. Det burde det i hvert fald være, men desværre er det langt fra altid salgets virkelighed.

Tag med på en rejse tilbage til salgets oprindelse og selvindsigtens velsignelser. Bliv fortrolig med en vinkel på salg der er langt mere nærværende, menneskelig og givende end den traditionelle opfattelse.

Forstå hvorfor selvindsigt gør underværker i salget, og hvordan du får selvindsigt i salget. Indsigt i kunden kræver selvindsigt.

Se nyheder fra os og foredragsverdenen her. 

Se video(er) om Tony Evald Clausen
ArrowAndre foredragsholdere

Rune Green

Rune Green

Humor, arbejdsglæde og trivsel

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!