Følg One Decision her:

Tony Evald Clausen

Tony Evald Clausen er også kendt som Menneskekenderen, og det er ikke uden grund.

Som ekspert i adfærdspsykologi ved Tony nemlig både hvad, hvorfor og hvordan vi tænker!

Tony ved uendelig meget om blandt andet non-verbal kommunikation, adfærd, konfliktforebyggelse, følelsernes intelligens og kulturforståelse.

Han ved også, hvad der påvirker menneskets beslutninger og alt om købsledelse, ordre- og forhandlingsteknik samt hvorfor der er gode og knap så gode sælgere.

Når du booker Tony, får du en topengageret foredragsholder, som med sin direkte facon stiller skarpt på, hvad der ligger bag de udfordringer du, dit team eller ledelse bokser med.

Hør mere om Tony Evald Clausen

Vi svarer altid hurtigt!

Foredrag du kan booke

Drama på jobbet – drop det destruktive sociale drama

Vejen til et godt arbejdsmiljø og mental sundhed er brolagt med selvindsigt, ansvar og viden om, hvordan vi undgår at ende i dramatrekanten og offermentaliteten. Bliv inspireret og få indsigt i hvordan det er muligt at sikre trivsel, konstruktiv kommunikation og en sund stemning imellem kolleger.

Hovedkilden til stress, frustration og mistrivsel på arbejdspladsen er dårligt psykisk arbejdsmiljø, som ofte er præget af passiv aggressivitet, sladder, usagte interne konflikter og offermentalitet.

Opdag hvordan I via direkte, ærlig og konstruktiv kommunikation sikrer den mentale sundhed for individet og gruppen. Bliv fortrolig med dramatrekanten og dens tre roller: Offeret, Bødlen og Redderen. I får en klar vejledning til hvordan dramatrekanten nedbrydes og erstattes med handlinger, der leder til det gode psykiske arbejdsmiljø og mentale sundhed.

På 60 minutter får I både erkendelser og værktøjer til at konfrontere offermentaliteten i os selv, kolleger og kollektivet uden at skabe unødig konflikter og spændinger vel at mærke. Alle vil opdage, at ingen kan undsige sig at have spillet offer, bøddel eller redder i arbejdssituationer. Få forklaringen på hvorfor vi gør det, og hvad vi skal gøre for at undgå det.

Indlægget bliver leveret hudløst ærligt, underholdende og indsigtsfuldt af MenneskeKenderen Tony Evald Clausen: Han deler åbenhjertigt, hvordan han selv levede længe og meget i offermentaliteten på jobbet. Hvordan han ubevidst skabte indre og ydre konflikter med kolleger og chefer, og hvordan han til sidst erkendte sin (drama)rolle, tog ansvar og nedbrød dramatrekanten og offermentaliteten i sit eget arbejdsliv – med større glæde, energi og mental sundhed til følge.

 

Konfliktforebyggelse og kulturforståelse

Konflikthåndtering er, når konflikten er i gang. Konfliktforebyggelse er, når konflikten aldrig starter. Opdag hvor let du kan undgå konflikter uden at gå på kompromis og bøje dig. Forstå konfliktens anatomi og hvorfor kulturen spiller en stor rolle i hvordan konflikter opstår og forebygges.

Uanset om det er på jobbet, i trafikken eller derhjemme, kan du med enkelte simple regler og værktøjer, forebygge langt de fleste konflikter, og gøre de konflikter, der opstår meget mindre. Vi overser ofte, hvordan vi selv eskalerer en situation til en åben konflikt. Nu har du muligheden for at tage ansvar og forebygge de konflikter, du selv starter, og undgå de konflikter andre starter.

Du kommer konfliktfrit hjem med:
– Hvorfor bliver vi vrede og skaber konflikter?
– Forskellen på konfrontation og konflikt
– Kulturforståelsens ABC
– Hvorfor vi mistror andres intentioner og hvordan vi forandre det?
– De fysiske og psykiske territorier og hvordan vi forsvarer dem
– Konfliktforebyggelsens regler og mentale værktøjer
– Større indsigt i hvordan du skaber konflikter uden at vide det

Intelligent opmærksomhed

Vi kalder det emotionel intelligens. Bag udtrykket gemmer sig en banalitet, der er lige så nem at forstå, som den er svær at have – opmærksomhed!

Det emotionelle menneske har så stor opmærksomhed på sine tanker og følelser, at det kan rumme og forstå andres følelser. Få en bred forståelse for emotionel intelligens, og lær hvordan du bliver mere opmærksom på dine følelser og tanker.

Større opmærksomhed leder uundgåeligt til større emotionel intelligens. Mennesker med selvindsigt og forståelse er lykkeligere, sundere og lever længere end alle andre.
Giv dig selv en gave og lad dig inspirere til større opmærksomhed på dine følelser og tanker.

Din mentale rygsæk bliver fyldt op med:
– Hvor sidder den emotionelle intelligens?
– Hvordan er du mere opmærksom i en travl hverdag?
– Hvad er videnskab og hvad er myter?
– Sådan træner du den emotionelle intelligens
– Hvorfor det er positivt at fokusere på det negative?
– Eksempler på emotionel intelligens i hverdagen.
– Øvelser til at blive endnu mere emotionel intelligent

Du får inspiration, input og indsigt, som du konkret kan bruge i dit nye opmærksomme og intelligente liv.

Læs mennesket – kan du læse, hvad de tænker?

Bliv introduceret til hvordan du læser mennesker. Du bliver nærværende ført rundt i de discipliner, du skal mestre for at læse andre. Forstå hvordan emotionel intelligens, social psykologi, non-verbal kommunikation og indblik i hvordan vi formulerer os, samlet løfter sløret for hvem, hvad og hvordan vi er som mennesker. Du fik en forsmag på værktøjerne i TV programmerne ”Knald eller fald”, hvor Tony grundigt og metodisk aflæste og analyserede deltagerne.

Med dig hjem får du:
– konkrete værktøjer til at aflæse kropssprog
– øvelser til at blive endnu mere emotionel intelligent
– efterforskningsmetoder til at læse intention og adfærd
– viden om sociologi, sprogets hemmeligheder og spørgeteknikker
– et komplet sæt regler og metoder der vil gøre sætte dig i stand til at læse mennesker bedre

Se videoen “Knald eller fald” her

Show: Intelligent underholdning – psykologisk tankelæsning

Få læst jeres tanker og lær hvordan I gør det selv. I showet demonstrerer Tony Evald Clausen, hvordan han kan læse jeres tanker og afslører bagefter teknikkerne, som I selv kan bruge. Med de rette teknikker er det forholdsvist let at læse tanker, fordi logiske og rationelle valg er mere sjældne, end du tror. Valg, der giver følelsesmæssigt logik, er langt hyppigere.

Tony viser, hvordan han kan forudsige jeres valg. Efterfølgende fortæller han hvordan og hvorfor, I valgte, som I gjorde samt lærer jer de tankelæsende metoder.

Det er både sjovt, underholdende og lærerigt, og efter 45 minutter har I fem konkrete tankelæserteknikker, som I kan bruge på venner, familie, kolleger og kunder. Det er nudging, psykologi, statistik – og det er hamrende indsigtsfuldt, interessant og inspirerende.

Tony formår med sit høje humør og kæmpe store indsigt i menneskers adfærd at tryllebinde sit publikum.

BMW-syndromet – når du bliver tilfreds med OK

Ejerledere/direktører har en tendens til at stoppe eller bremse væksten af deres virksomhed, når virksomheden opnår en vis størrelse (og de har råd til at købe den store BMW, de har drømt om). Få indsigt i hvorfor de gør det, og hvor generel den tendens er i den menneskelige adfærd.

På 90 minutter bliver du indført i årsagssammenhænge i ejerleder/direktør-adfærd og får helt konkrete værktøjer til, hvordan du sætter dig udover “BMW-syndromet”. Du får nogle spørgsmål inden indlægget, som du skal tage stilling til, og undervejs kommer du til at tænke dig om og se dig selv og dine medarbejder ude fra.

Hvis der fandtes en hurtig og nem måde at overvinde “BMW-syndromet” på, havde de fleste allerede gjort det. Den dårlige nyhed er, at det kræver mental arbejde og villighed til selvindsigt. Den gode nyhed er, at du kan overvinde den, og at det er lettere, end du måske forestiller dig.

Glem aldrig at huske!

Bliv bedre til at huske. Giv dig selv den gave at lære, hvordan du husker navne, telefonnumre, taler, huskelister og alt andet du beslutter dig for at huske.
Efter workshoppen garanterer vi, at du kan huske en liste med 20 tilfældige ting – både forfra og bagfra – og navnet på 20 mennesker du aldrig har mødt før.

Lær hvordan du:

– Lynhurtigt husker navnet på alle, du møder
– Husker en liste med 20 forskellige genstande
– Husker taler, tal, fødselsdage, adresser og alt andet du vælger at huske
– Bruger din hukommelse bedst muligt og husker hvad end du beslutter at huske

Imponer alle med din hukommelse! For efter jeres fælles opdagelsesrejse i husketeknik, går du ud i verden og imponerer alle med din fantastiske hukommelse.

Tony har arbejdet med salg hele sit liv. Han har fokuseret på eksportsalg, opstart af udenlandske salgskontorer for danske virksomheder, og salgsturn-around for alle arter af virksomheder. Han oplever, at hans værdi ligger i at formidle viden og forskning på en brugbar måde. Der er konkret erfaring og praksis bag alt, hvad han formidler.

Kursus: Intelligent opmærksomhed

Investering: Kr. 25.000 ekskl. moms for 4 dage og 3 nætter

Tid: 25.-28. november 2019

Sted: Hotel Vejle Fjord

INDSIGT:
VIDEN ELLER FORSTÅELSE OPNÅET GENNEM UNDERSØGELSER, ERFARING ELLER TÆNKNING

Intelligent Opmærksom Camp er 4 intense dage i adfærds-, transaktions- og dybde-psykologiens tegn. Du får værktøjer og metoder til at udvikle din intelligente opmærksomhed og få dit fulde menneskekender-potentiale frem.

Du bliver fortrolig med Marston & Jungs adfærdspsykologiske arketyper og  får en personlig analyse.

Du bliver introduceret for metoderne, du så i tv-serien “Lie to me”. Sammen med certificerede undervisere træner du i at spotte mikro-mimik og dine evner til at efterforske følelser i ansigt, krop og stemmen.

Du opdager, hvad følelsernes intelligens er, hvordan du udvikler den og bruger den i din interaktion med verden. Dit vigtigste værktøj er din opmærksomhed på egne følelser. Til at hjælpe dig får du også din egen emotionelle intelligens kvotient-analyse.

Du bliver en del af en eksklusiv gruppe af deltagere på kun 14 deltagere. Sammen går I på opdagelse i Stephen Karpmans dramatrekant: offer, redder og bøddel-roller og opdager, hvad jeres primære drama-rolle er. Du får de mentale værktøjer til at gøre dig fri af rollerne og træde ind i væren-tilstanden.

Alt bliver sat sammen med dybdepsykologi, neurovidenskab og empirisk psykologisk viden om menneskelig adfærd – for at aktivere din indre menneskekender og sætte dig i stand til langt bedre at fornemme situationer og mennesker.

Undervisningen er fra kl. 08:30 til 23:59 mandag-onsdag og kl. 08:30-16:00 torsdag.

Mandag
De 5 grundfølelser
De fem kanaler
Følelsernes anatomi
Praktisk at læse følelserne

Tirsdag
Mikro-mimik
Mikro-mimik test
Introduktion til adfærdspsykologi
Arketyper i praksis og det virkelige liv
Din adfærdsanalyse

Onsdag
Dramatrekanten
Din drama-rolle
Praktisk adfærd & drama-rolle(r)
Emotionel intelligens og virkeligheden
Evnen til at vurdere mennesker & stemninger

Torsdag
Din EIQ analyse
Territorier, konfrontation & konflikt
Alt sat sammen i praksis
Diplomoverrækkelse og selvevaluering

“Fantastisk berigende og intenst, og også dybere end jeg troede”
Rikke Thuesen, Sales Manager, JP/Politikens Hus

Tilmeld dig HER – har du spørgsmål så ring til os på tlf. 3161 1700

 

Opdag hvordan du vurderer troværdighed og bedrag

Investering: Kr. 7.500 ekskl. moms for 2 dage og 1 nat

Tid & sted: 22.- 23. august 2019 Hotel Vejle Fjord

Dit udbytte på uddannelsen:

  • Metoder til at se troværdighed og bedrag
  • Bliv bedre til at spotte følelser i dig selv og andre
  • Mikromimik-træning
  • Stå stærkere i salgs- og forhandlingssituationer
  • Styrk og dyrk din indre menneskekender
  • Opdag hvordan du vurderer troværdighed og bedrag

Før du kan læse andre, skal du læse dig selv: Mærke dine følelser og opdage, hvordan de manifesteres i dig. Når du ved, hvor du slutter, kan du langt bedre se, hvor andre begynder.

Bliv langt skarpere til at detektere troværdighed og bedrag. Få den grundlæggende viden til at aflæse andre. Tænk på fordelene du får i salgs-, forhandlings- og forretningssituationer.

Få indsigt i myter og fakta om sandhed og bedrag. Din menneskelæser-uddannelse bygger udelukkende på videnskab og veldokumenteret empiri.

Aflæs usagte følelser i andre. Brug effektivt efterforskende spørgsmål i din søgen efter sandhed og bedrag.

Benyt de samme metoder og teknikker som de bedste sælgere, topforhandlere, politiet, sikkerheds- og efterretningstjenester i indland og udland.

Du mærker forskellen med det samme.

Tilmeld dig HER – har du spørgsmål så ring til os på tlf. 3161 1700

Se video(er) om Tony Evald Clausen
ArrowAndre foredragsholdere

Rune Green

Rune Green

Humor og arbejdsglæde

Læs mere
Anette Baunhøj

Anette Baunhøj

Knivskarp indenfor service og kommunikation

Læs mere
Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Energibomben bag Coolshop

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!