Følg One Decision her:

humor & sundhed

Kom med til en sjov aften og få inspiration til, hvordan du selv kan få en lidt sjovere og sundere hverdag den 7. december. Vi har sammensat et par gode timer, hvor du kan få tanket viden og gode grin op. Vi er i en tid, hvor vores performance bliver målt og vejet, forventningerne er høje, hvor vores sundhed er afgørende for vores trivsel, hvor godt vi performer og restituerer. Oven i hatten går vi en vinter i møde med Covid-19 som modspiller, hvorfor et stærkt immunforsvar i den grad er vigtigt. Glæd dig til at møde disse 3 profiler, som du også kan læse mere om nedenfor.

Rune Green: Er en af landets absolut bedste foredragsholdere indenfor humor og arbejdsglæde. Rune ved om nogen, hvordan man bruger humor til at håndtere både små og store frustrationer i dagligdagen, og han er fantastisk til at formidle det. Hør hvordan arbejdsdagen bliver sjovere ved bevidst brug af humor, når Rune deler ud af sin humor-værktøjskasse.

Læs mere om Rune Green her

Helle K: En af Danmarks dygtigste personlige trænere, som I mere end 20 år har hjulpet mennesker med fysisk træning, kostomlægning, vægttab, et styrket selvværd og øget selvtillid. Få enkle tips med hjem, som kan optimere din sundhed, og som du kan implementere med det samme.

Læs mere om Helle K her

Annette Bülow: Uddannet sygeplejerske. 30 års erfaring med salg og markedsføring af lægemidler i medicinalbranchen. Annette har i dag egen klinik med speciale i Mature Beauty.

Læs mere om Eqology her

Arrangementet afholdes i Køge Golf Klub, Gammel Hastrupvej 12, 4600 Køge

Program for 7. december
Kl. 19.00-19.40 Rune Green, humorist (One Decision)
Kl. 19.40-20.00 Helle Kristensen, personlig træner (Helle K)
Kl. 20.00-20.15 Annette Bülow, sygeplejerske / sundhed og kosttilskud (EQ)
Kl. 20.15-21.00 Netværk

Som afslutning på arrangementet, vil du kunne høre mere om hhv. foredragsbureauet One Decision, Helle K, Eqology og Netværksgolf for nybegyndere.

Arrangementet har et begrænset antal pladser, så du skal være hurtig. Arrangementet er gratis.

Til arrangementet byder vi på kaffe/the og lidt lækkerier fra Kjærstrup Chokolade i Køge.

Alle Covid-19 retningslinjer overholdes, så vi kan få et par sjove og lærerige timer i trygge rammer.

 

  Ved tilmelding accepterer jeg Cookie- & PrivatlivspolitikSe den her

  Hvis du bliver forhindret
  Du skal blot melde afbud på info@onedecision.dk senest dagen før, såfremt du bliver forhindret i at deltage.

  Vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr på kr. 200,- ved udeblivelse uden afbud. Det gør vi selvfølgelig for at sikre, at flest mulige får mulighed for at deltage i arrangementet, som har et begrænset antal pladser.

  Arrangør: One Decision

  One-Decision-logo
  Kjærstrup chokolade
  Køge Golf Klub
  Eqology logo

  Tilmeld nyhedsbrev

  Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

  Tak for din tilmelding!