Følg One Decision her:

Vi har de bedste foredrag

Team One Decision
De bedste og mest populære foredragsholdere er dem, som er der for publikums skyld. Dem der kan fastholde et publikum med masser af god energi og inspiration. Publikum skal gå fra foredraget og tænke, at de har fået noget med sig – f.eks. ny viden, fornyet energi, en sjov oplevelse eller noget helt andet. De må bare ikke gå fra foredraget og tænke; Der spildte jeg lige en god time!

For at vi kan rådgive dig bedst muligt, er det vigtigt, at vi kender de foredragsholdere, som vi formidler – for kun på den måde kan vi yde den bedste rådgivning, når du skal have den helt rigtige foredragsholder til dit arrangement.

Af samme årsag er vi heller ikke bange for at udfordre dig i dit valg af foredragsholder … Så er du forberedt.

Et højt serviceniveau, personlige relationer og gensidig respekt er vejen frem til et godt og langvarigt samarbejde, og det værner vi om.

Vi har desuden valgt at fokusere på kvalitet frem for kvantitet. Vi har derfor håndplukket nogle unikke, dygtige og populære foredragsholdere –  de bedste som inden for hver deres område, nyder stor respekt såvel menneskeligt som fagligt.

Kig dig omkring her på siderne og se hvad de enkelte foredragsholdere kan give af værdi til dig og din virksomhed.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med inspiration, info og priser så hold dig ikke tilbage. Hvis du vil læse lidt om, hvem vi er, så følger her lidt ord:

Malene von Kiær

Lidt om Malene von Kiær

Malene von Kiær startede One Decision tilbage i 2012. Hun elsker fart over feltet og ved, at der skal ydes, før der kan nydes, og så er Malene ikke bleg for at kaste sig ud i nye eventyr. Hun sætter baren højt uanset om det gælder mad, kunder, venner og synes ikke, at nogen skal ”nøjes”.

Malenes kodeks er ordentlighed og hun elsker at arbejde med mennesker og personlig udvikling, hvorfor formidling af foredrag er den helt rette hylde.

Privat er hun gift med Michael og mor til 4. Hun elsker at rejse og dyrke sport – og deler gerne oplevelserne med sine børn, manden og gode venner.

malene@onedecision.dk

Christina Strøm

Lidt om Christina Strøm

Christina Strøm er perfektionist med stort P, overordentlig struktureret og har let til smil og latter. Hun har et gå-på-mod uden lige, og giver ikke så let op.

Christina elsker personlig udvikling, og hun elsker at tilegne sig ny viden og lære nye ting, og derfor kaster hun mig ofte ud i nye udfordringer og oplevelser. Hun er ikke typen, der sidder og venter på at tingene sker – hun tager selv affære og får det meste ud af livet.

Privat værner Christina om familien og nyder at dele små som store oplevelser med kæresten og deres 4 sammenbragte børn.

christina@onedecision.dk

Christine Eghøj

Lidt om Christine Eghøj

Christine Eghøj elsker at yde service og omsorg. Ingen tvivl om, at Christine har det bedst, når alle omkring hende har det godt og der er styr på tropperne, og det kommer selvfølgelig alle omkring hende til gode.

Ærlighed, gensidig respekt og service er vigtige nøgleord, og der hersker ingen tvivl om, at hun sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde og tage ansvar.

Christine er desuden et stort familie-menneske. Hun elsker hyggestunder med sin mand og deres to store døtre og ikke mindst gode venner. Oplevelser som rejser, teater, foredrag, koncerter og god mad og vin står altid i kø for at blive oplevet.

christine@onedecision.dk

Vi sidder alle 3 klar til at hjælpe dig med at booke og give dig sparring på valget at din næste foredragsholder.

Tlf. 3161 1700 / info@onedecision.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!