Følg One Decision her:

Vi har de bedste foredrag

De bedste og mest populære foredragsholdere er dem, som er der for publikums skyld. Dem der kan fastholde et publikum med masser af god energi og inspiration. Publikum skal gå fra foredraget og tænke, at de har fået noget med sig – f.eks. ny viden, fornyet energi, en sjov oplevelse eller noget helt andet. De må bare ikke gå fra foredraget og tænke; Der spildte jeg lige en god time!

For at vi kan rådgive dig bedst muligt, er det vigtigt, at vi kender de foredragsholdere, som vi formidler – for kun på den måde kan vi yde den bedste rådgivning, når du skal have den helt rigtige foredragsholder til dit arrangement.

Af samme årsag er vi heller ikke bange for at udfordre dig i dit valg af foredragsholder … Så er du forberedt.

Et højt serviceniveau, personlige relationer og gensidig respekt er vejen frem til et godt og langvarigt samarbejde, og det værner vi om.

Vi har desuden valgt at fokusere på kvalitet frem for kvantitet. Vi har derfor håndplukket nogle unikke, dygtige og populære foredragsholdere –  de bedste som inden for hver deres område, nyder stor respekt såvel menneskeligt som fagligt.

Kig dig omkring her på siderne og se hvad de enkelte foredragsholdere kan give af værdi til dig og din virksomhed.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med inspiration, info og priser så hold dig ikke tilbage. Hvis du vil læse lidt om, hvem vi er, så følger her lidt ord:

Lidt om Malene von Kiær

Jeg ser mig selv som en livsnyder, utålmodig og med krudt bagi…. og ved at der skal ydes, før der kan nydes.

Privat er jeg gift med Michael og mor til 4. Jeg elsker at rejse og deler gerne oplevelserne med mine børn, manden og gode venner.

Min fritid går med tennis, padeltennis og lidt fitness – og så har jeg for nyligt kastet mig over golf, hvilket jeg er blevet ret begejstret for.

Jeg sætter baren højt uanset om det gælder mad, kunder, venner og synes ikke at nogen skal “nøjes”. Mit kodeks er ordentlighed.

Mennesker og personlig udvikling er for mig vildt inspirerende og spændende at arbejde med, hvorfor jeg ofte ender i lange samtaler og når jeg læser bøger, så ender jeg ofte med en biografi.

Du er altid velkommen til at give mig et kald på 4233 1488 eller at sende mig en mail på malene@onedecision.dk hvis du har brug for hjælp til et af dine kommende arrangementer.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!