Følg One Decision her:

Vi har de bedste foredrag

De bedste og mest populære foredragsholdere er dem, som er der for publikums skyld. Dem der kan fastholde et publikum med masser af god energi og inspiration. Publikum skal gå fra foredraget og tænke, at de har fået noget med sig – f.eks. ny viden, fornyet energi, en sjov oplevelse eller noget helt andet. De må bare ikke gå fra foredraget og tænke; Der spildte jeg lige en god time!

For at vi kan rådgive dig bedst muligt, er det vigtigt, at vi kender de foredragsholdere, som vi formidler – for kun på den måde kan vi yde den bedste rådgivning, når du skal have den helt rigtige foredragsholder til dit arrangement.

Af samme årsag er vi heller ikke bange for at udfordre dig i dit valg af foredragsholder … Så er du forberedt.

NYHED: Du kan nu også booke en top DJ til dit event gennem One Decision. Vi står klar til at rådgive dig, så du får skabt præcis den stemning, du ønsker! Vi samarbejder med en nøje udvalgt gruppe af DJs, der repræsenterer alle musikgenrer.

Et højt serviceniveau, personlige relationer og gensidig respekt er vejen frem til et godt og langvarigt samarbejde, og det værner vi om.

Vi har desuden valgt at fokusere på kvalitet frem for kvantitet. Vi har derfor håndplukket nogle unikke, dygtige og populære foredragsholdere –  de bedste som inden for hver deres område, nyder stor respekt såvel menneskeligt som fagligt.

Kig dig omkring her på siderne og se hvad de enkelte foredragsholdere kan give af værdi til dig og din virksomhed.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med inspiration, info og priser så hold dig ikke tilbage. Hvis du vil læse lidt om, hvem vi er, så følger her lidt ord:

Malene von Kiær

Lidt om Malene von Kiær

Malene von Kiær startede One Decision tilbage i 2012. Hun elsker fart over feltet og ved, at der skal ydes, før der kan nydes. Og så er Malene ikke bleg for at kaste sig ud i nye eventyr. Hun sætter barren højt, uanset om det gælder mad, kunder, venner og synes ikke, at nogen skal ”nøjes”.

Malenes kodeks er ordentlighed, og hun elsker at arbejde med mennesker og personlig udvikling, hvorfor formidling af foredrag er den helt rette hylde.

Privat er hun gift med Michael og mor til 4. Hun elsker at rejse og dyrke sport – og deler gerne oplevelserne med sine børn, manden og gode venner.

malene@onedecision.dk

Christine Eghøj

Lidt om Christine Eghøj

Christine Eghøj elsker at yde service og omsorg. Ingen tvivl om, at Christine har det bedst, når alle omkring hende har det godt og der er styr på tropperne, og det kommer selvfølgelig alle omkring hende til gode.

Ærlighed, gensidig respekt og service er vigtige nøgleord, og der hersker ingen tvivl om, at hun sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde og tage ansvar.

Christine er desuden et stort familie-menneske. Hun elsker hyggestunder med sin mand og deres to store døtre og ikke mindst gode venner. Oplevelser som rejser, teater, foredrag, koncerter og god mad og vin står altid i kø for at blive oplevet.

christine@onedecision.dk

Louise Bech One Decision

Lidt om Louise Bech

Louise Bech arbejder i One Decision med til at styrke den eksterne kommunikation på hjemmeside, sociale platforme, nyhedsbreve mv.

Hun har en naturlig imødekommenhed og efter mange år i udlandet bidrager hun med et internationalt mindset og friske perspektiver på kommunikationsarbejdet.

Louise er også en del af holdet bag den årlige iværksætterbootcamp Seedster i Marbella, Spanien, hvor hun står for kommunikation og projektkoordinering.

Privat er Louise er gift og har tre børn. Udover familien bruger hun sin tid på at dyrke sport, læse bøger og lytte til podcasts.

louise@onedecision.dk

Kasper Øbo von Kiær One Decision

Lidt om Kasper Øbo von Kiær

Kasper Øbo von Kiær har en stor passion for musik. Han har selv produceret musik i 4 år, og bruger det meste af sin fritid på det. Han er en ung men målrettet mand, som altid stræber efter at være den bedste.

I sin fritid spiller Kasper fodbold og padel kombineret med fitness, – og vi kan godt afsløre, at han er et udpræget konkurrencemenneske.

Kasper er et socialt og imødekommende menneske, som altid sætter stor pris på at være sammen med venner og familie.

kasper@onedecision.dk

 

Vi sidder alle 4 klar til at hjælpe dig med at booke og give dig sparring på valget at din næste foredragsholder.

Tlf. 3161 1700 / info@onedecision.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!