Følg One Decision her:

Vi har de bedste foredrag

De bedste og mest populære foredragsholdere er dem, som er der for publikums skyld. Dem der kan fastholde et publikum med masser af god energi og inspiration. Publikum skal gå fra foredraget og tænke, at de har fået noget med sig – f.eks. ny viden, fornyet energi, en sjov oplevelse eller noget helt andet. De må bare ikke gå fra foredraget og tænke; Der spildte jeg lige en god time!

For at vi kan rådgive dig bedst muligt, er det vigtigt, at vi kender de foredragsholdere, som vi formidler – for kun på den måde kan vi yde den bedste rådgivning, når du skal have den helt rigtige foredragsholder til dit arrangement.

Af samme årsag er vi heller ikke bange for at udfordre dig i dit valg af foredragsholder … Så er du forberedt.

Et højt serviceniveau, personlige relationer og gensidig respekt er vejen frem til et godt og langvarigt samarbejde, og det værner vi om.

Vi har desuden valgt at fokusere på kvalitet frem for kvantitet. Vi har derfor håndplukket nogle unikke, dygtige og populære foredragsholdere –  de bedste som inden for hver deres område, nyder stor respekt såvel menneskeligt som fagligt.

Kig dig omkring her på siderne og se hvad de enkelte foredragsholdere kan give af værdi til dig og din virksomhed.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med inspiration, info og priser så hold dig ikke tilbage. Hvis du vil læse lidt om, hvem vi er, så følger her lidt ord:

Foto kommer snart

Lidt om Christine Sørensen

(Foto kommer snart)

Energifyldt og kreativ livsnyder…

Med god appetit på livet, siger jeg altid ja til en udfordring og elsker at udvikle mig.
En af mine helt store interesser er derfor også menneskers udvikling, både fysisk og mentalt. Jeg tror på mennesker og at alle kan hvad de vil, så længe det er helhjertet.
Jeg går meget op i sundhed og har det bedst når jeg får brugt min energi i naturen, gerne på mountainbikecyklen. Når vejret er mindre godt, bliver det til træningscentret.

At rejse er en af mine store passioner og det bliver ofte til aktive ferier, hvor pulsen er høj og verden bliver udforsket.

Jeg har en særlig kreativ side, hvilket medfører nye idéer og tiltag i mange situationer. Når en idé bringes til virkelighed bliver jeg helt høj af glæde.

Giv mig et kald på 31341488 eller send en mail til christine@onedecision.dk

Lidt om Malene von Kiær

Utålmodig og med krudt bagi….

Mor til 4 og gift med Michael. Jeg elsker at rejse og deler gerne oplevelserne med mine børn, manden og gode venner.

Min fritid går med tennis og lidt fitness – og ellers må jeg indrømme, at jeg curler mine børn i forbindelse med deres fritidsinteresser.

Jeg sætter baren højt uanset om det gælder mad, kunder, venner og synes ikke at nogen skal “nøjes”. Mit kodeks er ordentlighed.

Mennesker og personlig udvikling er vildt inspirerende og spændende at arbejde med, hvorfor jeg ofte ender med en biografi, når jeg læser bøger.

Giv mig et kald på 4233 1488 eller send en mail til malene@onedecision.dk.

Armbøjninger

Vi laver mere end 2000 armbøjninger om året....hver!

Når vi har hjulpet vores kunder med at finde den rigtige foredragsholder, så kaster vi os på gulvet og laver 10 stærke.

Helle

Er der noget som et godt grin? Vores kunder nyder godt af Helles rådgivning, og hun har heldigvis også et skønt humør som smitter.

Kundemøde

Et kundemøde med os, skal være sjovt og hyggeligt.

Vi elsker at mødes med vores kunder, og glæder os også til at mødes med dig.

Malene

Malene tænker bedst ud af boksen, når stængerne er på bordet.

Teamwork

I vores team kan vi lide at sparre med hinanden, for sammen udgør vi det stærkeste team.

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!