Følg One Decision her:

Vi har de bedste foredrag

De bedste og mest populære foredragsholdere er dem, som er der for publikums skyld. Dem der kan fastholde et publikum med masser af god energi og inspiration. Publikum skal gå fra foredraget og tænke, at de har fået noget med sig – f.eks. ny viden, fornyet energi, en sjov oplevelse eller noget helt andet. De må bare ikke gå fra foredraget og tænke; Der spildte jeg lige en god time!

For at vi kan rådgive dig bedst muligt, er det vigtigt, at vi kender de foredragsholdere, som vi formidler – for kun på den måde kan vi yde den bedste rådgivning, når du skal have den helt rigtige foredragsholder til dit arrangement.

Af samme årsag er vi heller ikke bange for at udfordre dig i dit valg af foredragsholder … Så er du forberedt.

Et højt serviceniveau, personlige relationer og gensidig respekt er vejen frem til et godt og langvarigt samarbejde, og det værner vi om.

Vi har desuden valgt at fokusere på kvalitet frem for kvantitet. Vi har derfor håndplukket nogle unikke, dygtige og populære foredragsholdere –  de bedste som inden for hver deres område, nyder stor respekt såvel menneskeligt som fagligt.

Kig dig omkring her på siderne og se hvad de enkelte foredragsholdere kan give af værdi til dig og din virksomhed.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med inspiration, info og priser så hold dig ikke tilbage. Hvis du vil læse lidt om, hvem vi er, så følger her lidt ord:

Malene von Kiær

Lidt om Malene von Kiær

Malene von Kiær startede One Decision tilbage i 2012. Hun elsker fart over feltet og ved, at der skal ydes, før der kan nydes, og så er Malene ikke bleg for at kaste sig ud i nye eventyr. Hun sætter baren højt uanset om det gælder mad, kunder, venner og synes ikke, at nogen skal ”nøjes”.

Malenes kodeks er ordentlighed og hun elsker at arbejde med mennesker og personlig udvikling, hvorfor formidling af foredrag er den helt rette hylde.

Privat er hun gift med Michael og mor til 4. Hun elsker at rejse og dyrke sport – og deler gerne oplevelserne med sine børn, manden og gode venner.

malene@onedecision.dk

Christine Eghøj

Lidt om Christine Eghøj

Christine Eghøj elsker at yde service og omsorg. Ingen tvivl om, at Christine har det bedst, når alle omkring hende har det godt og der er styr på tropperne, og det kommer selvfølgelig alle omkring hende til gode.

Ærlighed, gensidig respekt og service er vigtige nøgleord, og der hersker ingen tvivl om, at hun sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde og tage ansvar.

Christine er desuden et stort familie-menneske. Hun elsker hyggestunder med sin mand og deres to store døtre og ikke mindst gode venner. Oplevelser som rejser, teater, foredrag, koncerter og god mad og vin står altid i kø for at blive oplevet.

christine@onedecision.dk

Louise Bech

Lidt om Louise Bech

Louise Bech er uddannet indenfor kommunikation og digital markedsføring og arbejder i One Decision med til at styrke den eksterne kommunikation på hjemmeside, vores sociale platforme, nyhedsbreve mv. Louise er desuden Malenes assistent på den årlige iværksætterbootcamp Seedster i Marbella, Spanien.

Privat er Louise gift med Christian og sammen har de tre mindre børn. Udover familien bruger hun sin tid på at gå ture ved vandet, gerne kombineret med kaffe og venindetid, spille padeltennis og læse bøger – helst romaner og biografier.

louise@onedecision.dk

Valdemar Brøndumbo

Lidt om Valdemar Drost Brøndumbo

Valdemar Drost Brøndumbo skal hjælpe med en masse administrativt arbejde og agere “blæksprutte”, så både store og små ting i hverdagen bare glider.

Valdemar elsker at være ude blandt mennesker og give både kunder og medarbejdere et smil på læben. Med sin sprudlende personlighed kommer Valdemar helt sikkert til at bidrage med en masse energi og højt humør i One Decision.

I sin fritid spiller han fodbold i Køge BK og dyrker ellers det sociale liv med familie, venner og fodboldkammerater.

valdemar@onedecision.dk

Vi sidder alle 3 klar til at hjælpe dig med at booke og give dig sparring på valget at din næste foredragsholder.

Tlf. 3161 1700 / info@onedecision.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!