Følg One Decision her:

BOOK DJ

Book en DJ

Top DJ’s til fest & events.
Gør din næste begivenhed mindeværdig!

KONFERENCE

Skab en fantastisk stemning til jeres næste konference eller reception med en top DJ. Der kan være som underholdning i pausen eller som afrunding på dagen.

Uanset om musikken skal være i baggrunden eller i fokus, har vi en DJ til netop jeres behov.

FIRMAFEST

Skal du holde firmafest, årsfest, temafest eller fejre en anden festlig anledning? Book en DJ med stor erfaring inden for festmusik og få gang i dansegulvet!

Vores DJ’s kan tilpasse sig lige netop til dit arrangements behov.

LOUNGE

Brug lækre lounge tunes til at skabe lige præcis den stemning, du ønsker til dit event.

Book en top DJ med speciale i loungemusik, jazz, eller “feel good” musik hos One DJ, der rammer både dine gæsters smag.

Skal du holde et større event, fejre en milepæl, eller vil du gerne gøre lidt ekstra for dine medarbejdere eller kunder?

Book en DJ der kan være med til at skabe en fantastisk stemning! Vi kan hjælpe med at skaffe en top DJ, der rammer lige den stemning, musik og lyd, du ønsker.

Det kan for eksempel være i forbindelse med en medarbejderdag, hvor I slutter af med lidt forfriskninger og hygge med hinanden. Eller en konference, hvor deltagerne afslutter en spændende dag med at netværke, spise middag eller lignende.

Måske skal du bruge en fed overgang fra et foredrag til en stor fest, hvor sprøde toner fra en dygtig DJ er det helt rigtige.

Vi arbejder med en række erfarne DJs, der ved, hvordan de skal læse publikum. Uanset om der skal gang i dansegulvet eller der er brug for dæmpet baggrundsmusik, så kan vi hjælpe jer med at skrue et fantastisk event sammen.

Søger du en DJ til andre arrangementer end de ovenstående, så er du velkommen til at sende os en mail på: info@onedecision.dk eller kasper@onedecision.dk med dine behov, eller giv os et ring på: 31 61 17 00.

BOOK

Kontakt os for booking

FØLG ONE DJ 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!