Følg One Decision her:

Referencer

“Jeg arrangerer mange konferencer årligt og har flere gange haft fornøjelsen af at samarbejde med Malene fra One Decision. Der er en hurtig responstid og et højt serviceniveau, så jeg kan kun anbefale One Decision.”

Tanja Arvin

Projekteder for events og marketing, Lederne

“Jeg har ved flere lejligheder entreret med One Decision i forbindelse med både større og mindre foredrag og team events.

Afviklingen af disse har hver gang forløbet fuldstændig som aftalt og til meget stor tilfredshed. One Decision er meget lydhør overfor ønsker og behov og formår at omsætte disse og ramme spot on i forhold til eksempelvis forslag til foredragsholder og vinkel på event.

One Decision arbejder meget professionelt og kan til enhver tid anbefales varmt herfra.”

Bonnie Sperling

Director, Global QMS Compliance, Radiometer

“Jeg har gennem flere år anvendt One Decision, når jeg skal finde egnede og inspirerende indlægsholdere til kundeevents, interne møder, kick offs, mm. Malene er super behagelig, meget serviceminded og giver den bedste behandling, ligesom hun altid forstår vores behov og kommer med gode ideer og sparring, der gør, at arrangementet bliver lige en tak bedre. Styr på tingene og altid leveret med et stort engagement.”

Rose-Maria Poll

Marketingchef, Kinnarps

“Gennem de sidste år, har jeg haft et fantastisk samarbejde med One Decision og har benyttet en lang række af deres foredragsholdere.

Som kunde får man altid god sparring, så eventen kan målrettes.

Der bliver fulgt op på tingene, og der er interesse omkring eventen før, under og efter afvikling.”

Mai-Britt Iversen

Event Manager, Jysk Fynske Medier

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!