Følg One Decision her:

Referencer

“Jeg arrangerer mange konferencer årligt og har flere gange haft fornøjelsen af at samarbejde med Malene fra One Decision. Der er en hurtig responstid og et højt serviceniveau, så jeg kan kun anbefale One Decision.”

Tanja Arvin

Projekteder for events og marketing, Lederne

“Til vores største event her hos MBK har vi netop haft fornøjelse af One Decisions fuldkommen forrygende DJ-løsning.

Vores gæster blev forkælet af tonerne fra dygtige DJ Rikke Bronx og festlige DJ Hans Chima Ukpaka. De talentfulde DJs skabte en fuldkommen fantastisk stemning under vores vigtige event og var for os ”prikken over i’et”.

Samarbejdet med One Decision, var som altid, topprofessionelt og med et tårnhøjt service- og kvalitetsniveau.

Tusind tak til det dygtige team hos One Decision.”

Bjørn Hede Brenneke

Administrationschef, MBK A/S

”Jeg har ved flere lejligheder entreret med One Decision i forbindelse med både større og mindre foredrag og team events.

Afviklingen af disse har hver gang forløbet fuldstændig som aftalt og til meget stor tilfredshed. One Decision er meget lydhør overfor ønsker og behov og formår at omsætte disse og ramme spot on i forhold til eksempelvis forslag til foredragsholder og vinkel på event. One Decision arbejder meget professionelt og kan til enhver tid anbefales varmt herfra.”

Bonnie Sperling

Director, Global QMS Compliance, Radiometer

“Jeg har gennem flere år anvendt One Decision, når jeg skal finde egnede og inspirerende indlægsholdere til kundeevents, interne møder, kick offs, mm. Malene er super behagelig, meget serviceminded og giver den bedste behandling, ligesom hun altid forstår vores behov og kommer med gode ideer og sparring, der gør, at arrangementet bliver lige en tak bedre. Styr på tingene og altid leveret med et stort engagement.”

Rose-Maria Poll

Marketingchef, Kinnarps

“Gennem de sidste år, har jeg haft et fantastisk samarbejde med One Decision og har benyttet en lang række af deres foredragsholdere.

Som kunde får man altid god sparring, så eventen kan målrettes.

Der bliver fulgt op på tingene, og der er interesse omkring eventen før, under og efter afvikling.”

Mai-Britt Iversen

Event Manager, Jysk Fynske Medier

“Til et stort event for Corporate Facilities afdelingen i Novo Nordisk på Marienlyst Strandhotel, har jeg haft fornøjelsen af DJ Frederik Skipper gennem One Decision.
247 gæster blev forkælet med musikalsk dj-ekspertise, og fra det øjeblik DJ Skipper trådte bag pulten og dørene gik op, satte han gang i festen med et brag og dansegulvet var fyldt natten lang. Skipper’s energi og entusiasme, var smitsom for alle til stede, og hans evne til at læse rummet og vælge den perfekte musik skabte en magisk stemning.

Tak for endnu et godt samarbejde One Decision I leverer altid en enestående oplevelse og jeg er dybt taknemmelig for vores unikke samarbejde.”

Helena Linding

Stifter & Eventmager, ByLinding

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!