Følg One Decision her:

Sitemap

 

Forside – Dette er vores forside, hvor du nemt kan få inspiration til, hvilken type foredragsholder du søger.

Find Foredragsholder – Find den rette foredragsholder til dit arrangement her.

Arbejdsglæde – Her finder du de helt rette foredragsholdere, hvis formålet med foredraget er at genopvække arbejdsglæden i din indre sjæl.

English Speakers – Get inspired and find the perfect english speaking speaker for your purpose here.

Humor – Humor er en vigtig del af din og vores hverdag. Her finder du vores bedste bud på de bedste foredragsholdere til at bruge humoren på en helt unik måde.

Inspiration – Sommetider kan være svært at vække inspirationen i sig selv. Disse foredragsholdere kan helt klart hjælpe dig på rette spor til at finde inspirationen til netop det, du gerne vil.

Kick off – Spark din forretning eller idé i luften ved hjælp af inspirationen fra individer, der før har stået i samme situation.

Kommunikation – Kommunikation er et vigtig middel i vores hverdag. Både i arbejdsverden og i vores fritid. Her kan du få inspiration til en foredragsholder, der kan hjælpe netop dig med at forbedre din kommunikation.

Ledelse – Det er ikke altid nemt at være leder. Der er et kæmpe ansvar hægtet på sig, der sommetider kan være udfordrende. Derfor har vi en række foredragsholdere, der netop kan hjælpe dig med at forbedre dine lederegenskaber.

Motivation – Et udbredt term i vore dage er motivation. Motivationen spiller en stor rolle både i dit privatliv og sågar arbejdsliv. Det kan være svært at springe ud i noget, man endnu ikke har prøvet. Det kræver en stor mængde motivation, der ikke altid kan være nem finde i sig selv. Vores bud på de bedste foredragsholdere til at hjælpe netop dig med at finde motivation, kan du finde lige her.

Sundhed – Det er vigtigt at have en sund hverdag. Både mentalt og fysisk. Vi har samlet en række professionelle foredragsholder, der har erfaring med det mentale og fysiske helbred, der kan hjælpe både dig, dine venner, dine kollegaer osv. på den sunde vej.

Trivsel – På arbejdsmarkedet og såvel i fritiden er trivsel et vigtigt emne. For at opnå det man har sat sig for, er det vigtigt at kunne trives med sine kollegaer og venner. Find her inspiration til den rette foredragsholder til dit formål.

Underholdning – Bliv underholdt at flere forskellige foredragsholdere, der alle har sin helt egen unikke tilgang til verdens fænomener.

Workshop – Saml dine venner og kollegaer og bliv udfordret fysisk og mentalt gennem en workshop, hvor I skal finde på de mest praktiske løsninger.

Aktuelt – Find her hvilke interessante og spændende arrangementer, der snart finder sted.

Om One Decision – Her kan du læse om vores vision.

Referencer – Hvis du stadig er i tvivl, om vi er de rette til at finde den perfekte foredragsholder til dit formål, kan du her læse et håndpluk af vores referencer.

Kontakt – Hvis du ønsker at tage kontakt til os, kan du finde alle nødvendige informationer her.

Cookie- og privatlivspolitik – Få et overblik over vores cookie- og privatlivspolitik her.

 

 • Casper Blom – Hør mere om den unge iværksætter og om, hvordan han startede sin iværksætterrejse.
 • Charlotte Bircow – Bestil et foredrag med Charlotte Bircow og bliv inspireret af hendes evige tro på livets herligheder.
 • Chris Skytte – Et uhøjtideligt individ der spreder godt humør og glæde samtidig med, at han beriger deltagerne med en ufattelig viden om stemmen.
 • Flemming Jensen – Oplev et helt unik foredrag med Flemming Jensen, der gennem hjernevridende humor underholder et stort publikum.
 • Jesper Buch – Et foredrag med Jesper Buch er ikke noget, du bare glemmer. Oplev den succesrige iværksætter der var hjernen bag JUST-EAT og hør hans motiverende fortælling.
 • Jesper Steinmetz – Et utrolig inspirerende foredrag med Jesper Steinmetz, hvor han beretter om sine skelsættende begivenheder fra Syd- og Nordamerika, og hvordan han gik fra at være reporter på en avis til at blive vært på TV2.
 • Lars Brygmann – Book her et foredrag med Lars Brygmann, et charmerende og ydmygt individ, der gennem humor og professionaltiet skaber arbejdsglæde og gode grin
 • Leif Carlsen – Manden, der allerede selv har været der. Her kan du booke et foredrag med Leif Carlsen, der måtte give sig selv et spark i bagen for at komme op fra der, hvor det var ikke sjovt. Som adm. direktør i IT-branchen har han stor erfaring med lederskab, og han har derfor stor kendskab til at guide dem, der mangler et løft.
 • Lotte Paarup – Sommetider kan det være sundt at tage en slapper og kende sine fysiske og mentale grænser. Et foredrag med Lotte Paarup, Fysioterapeut, kan skabe dig et sundt indblik i, hvordan vi lever længere som individer.
 • Mads Keiser – Mads Keiser producerer hjernevridende humor, der igennem utrolig relevante emner skaber underholdende foredrag, som man sommetider skal bruge hjernen til at tænke en ekstra gang over.
 • Mark Anthony – Boost dit energiniveau og gejst med et foredrag med Mark Anthony, der med nærvær og tempo skaber og vedligeholder motivationen i dig.
 • Mikkel Beha – Her kan du booke et foredrag med Mikkel Beha, der udover at være en stor kanon indenfor det danske TV-univers, har rejst størstedelen af verden rundt. Mikkel Beha kan snakke med alle, og han bidrager med en god stemning og nærvær.
 • Morten Wagner – Mød manden, der har haft stor indflydelse på kærlighedslivet i Danmark. Bestil et foredrag med Morten Wagner, stifter af Dating.dk, jurist og pilot, der som en meget nede på jorden foredragsholder, kan vikle foredraget i netop den retning, deltagerne ønsker.
 • Paprika Steen – Book et foredrag med Paprika Steen, én af Danmarks dygtigste skuespillere. Paprika Steen fylder rummet med energi, humor og nærvær samtidig med hun elsker at udfordre deltagerne på utallige forskellige måder.
 • Rune Green – Her kan du blive underholdt på en helt ny måde. Rune Green har studeret humor og komik på universitet, og kan på helt unikke måder vende selv de mest udfordrende situationer. Et foredrag med Rune Green kan gøre din arbejdsdag en stor del sjovere og nemmere at overskue.
 • Sara Naseri – I en alder af kun 16 år opfandt hun et helt unikt nano-kemisk molekyle, og i 2013 blev hun endda kåret til årets kvindelige iværksætter. Du kan her booke et foredrag med Sara Naseri, hvor du bliver introduceret for teknologiudviklingen inden for bl.a. sundhedssektoren.
 • Søren Therkelsen – Som 13-årig startede Søren Therkelsen sin rejse i iværksætterverden, hvor han var en meget succesfuld internetpirat. Et foredrag med Søren Therkelsen hjælper dig og din organisation med udfordre sig selv og gøre det, der ikke før så ud til at være muligt.
 • Tony Evald Clausen – Book et foredrag ned menneskekenderen, der som ekspert i adfærdsteknologi kan skabe en hjælpe dig og dit team med at komme forbi de udfordringer, I møder på jeres vej.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!