Følg One Decision her:

Sitemap

 

Forside – Dette er vores forside, hvor du nemt kan få inspiration til valg af foredragsholder og forskellige emner.

Find din foredragsholder – Få inspiration til foredragsholder til dit arrangement her.

Arbejdsglæde – Her finder du de bedste foredragsholdere, hvis målet er at øge arbejdsglæden.

English Speakers – Get inspired and find the perfect english speaking speaker here.

Humor – Humor er en vigtig del af vores hverdag. Her finder du de dygtigste foredragsholdere mht. at implementere mere humor i hverdagen.

Inspiration – Disse foredragsholdere kan helt sikkert hjælpe på rette spor mht. at finde inspirationen til det, I gerne vil opnå.

Kick off – Spark din forretning eller idé i luften ved hjælp af inspirerende individer der selv har stået i samme situation.

Kommunikation – God kommunikation er et vigtigt element både i arbejdsregi og i fritiden. Her kan du få inspiration til en foredragsholder, der kan hjælpe netop dig med at forbedre din kommunikation.

Ledelse – Det er et stort ansvar at være leder, og det kan være udfordrende. Disse foredragsholdere kan hjælpe jer med ledelsesmæssige input og med at forbedre jeres lederegenskaber.

Motivation – Motivation spiller en stor rolle både i privatliv og arbejdsliv. Se vores bud på de bedste foredragsholdere der kan hjælpe jer med at finde den rette motivation.

Sundhed – Mental og fysisk sundhed er vigtig for alle. Vi har samlet en række professionelle foredragsholder, der har erfaring med det mentale og fysiske helbred, og som kan inspirere til sunde valg.

Trivsel – Både på arbejdsmarkedet og i fritiden er trivsel en vigtig faktor. Find inspiration til de bedste foredragsholdere indenfor trivsel.

Underholdning – Bliv underholdt af forskellige foredragsholdere der alle har sin helt egen og unikke tilgang til verdens fænomener.

Workshop – Bliv udfordret og prøv dig selv af med en workshop indenfor en række forskellige emner.

Aktuelt – Få et overblik over nye, spændende profiler indenfor foredrag, kurser og workshops samt arrangementer, der snart finder sted.

Om One Decision – Her kan du læse om vores vision og om, hvem vi er.

Referencer – Hvis du stadig er i tvivl, om vi er de rette til at finde den perfekte foredragsholder til dit arrangement, kan du her læse et udpluk af vores referencer.

Kontakt – Hvis du ønsker at kontakte til os, kan du finde alle nødvendige informationer her.

Cookie- og privatlivspolitik – Få et overblik over vores cookie- og privatlivspolitik her.

 

 • Casper Blom – Den unge iværksætter fortæller om, hvordan han startede sin iværksætterrejse som blot 12-årig og om noget af alt det, han har lært på sine mange iværksættereventyr siden da.
 • Chief 1 – Musikalsk tusindkunstner. Når han fortæller sin historie, er det med det formål at minde om, at vi skal tage ved lære af de knubs, livet giver, og turde udleve vores drømme. Chief 1 er en livlig fortæller med mange anekdoter at dele ud af.
 • Gitte Salling – Iværksætter som blot 16-årig og en evne til altid at gå benhårdt efter at sine drømme og mål. Gitte sørger for et energiløft og et ordentlig skud inspiration.
 • Jacob Risgaard – Et underholdende og inspirerende foredrag med den energiske mand bag Coolshop. Hør hvordan man skaber succes ved at tænke ud af boksen og om at skabe et internationalt brand for få midler.
 • Jesper Buch – Et foredrag med Jesper Buch er ikke noget, du bare glemmer. Oplev den succesrige iværksætter der var hjernen bag JUST-EAT og hør hans motiverende fortælling.
 • Jimmy Jørgensen – Kom helt tæt på Jimmy Jørgensen og hør hans livsfortælling om de afgørende øjeblikke og vendepunkter, der gjorde, at han imod alle odds fik skabt en succesrig karriere. Foredraget er krydret med akustiske sange.
 • Lars Brygmann – Book et foredrag med Lars Brygmann og få sat livet i perspektiv, når han med charme og humor fortæller om Arctic Challenge – turen over Nordøstgrønland sammen med 9 skadede krigsveteraner.
 • Lars Jørgensen – Lars har været udsat for hele repertoiret indenfor forskellige måder at lede og motivere på. Han har taget de bedste elementer med sig, og dem deler han nu ud af, når han inspirerer til en positiv måde at lede sig selv og andre på.
 • Leif Carlsen – Leif er social selling-ekspert og mand for at lære jer alt om, hvad I kan opnå med social selling og hvordan. Han  giver et boost indenfor såvel salg, netværk og egen energi i hverdagen.
 • Mikkel Beha – Her kan du booke et foredrag med Mikkel Beha, der udover at være en stor kanon indenfor det danske TV-univers, har rejst størstedelen af verden rundt. Mikkel Beha kan snakke med alle, og han bidrager med en god stemning og nærvær.
 • Morten Wagner – Mød manden der har haft stor indflydelse på kærlighedslivet i Danmark. Han er stifter af Dating.dk, jurist og pilot, og en foredragsholder, der kan vikle foredraget i netop den retning, deltagerne ønsker.
 • Paprika Steen – Book et foredrag med Paprika Steen, én af Danmarks dygtigste skuespillere. Paprika Steen fylder rummet med energi, humor og nærvær samtidig med, at hun elsker at inddrage og udfordre deltagerne.
 • Pernille & Christina Rosendahl – Et åbenhjertigt og ærligt foredrag om at vokse op i et hjem som var præget af misbrug og vold. Et yderst inspirerende foredrag mht. hvordan man går fra at være offer til at være handlekraftig og ressourcestærk.
 • Peter Michael Oxholm Zigler – Bliv inspireret af manden bag Autobutler og hans evne til at udfordre status quo og udnytte alle de muligheder, digitaliseringen bringer med sig.
 • Rune Green – Bliv på en og samme tid underholdt og klogere på hvordan I får en sjovere hverdag. Et foredrag med Rune Green kan nemt øge både arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen. Kodeordet er humor.
 • Sara Naseri – I en alder af kun 16 år opfandt hun et unikt nano-kemisk molekyle, og siden da har hun bare fortsat med at imponere. Book et foredrag med Sara Naseri som vil introducere dig for de for den seneste teknologiske udvikling indenfor  sundhedssektoren.
 • Søren Therkelsen – Som 13-årig startede Søren Therkelsen sin iværksætterrejse som succesfuld internetpirat. Et foredrag med Søren Therkelsen hjælper dig og din organisation med udfordre jer selv og gøre det, der ikke før så ud til at være muligt.
 • Tony Evald Clausen – Book et foredrag ned menneskekenderen der som ekspert i adfærdspsykologi kan hjælpe dig og dit team med at overkomme de udfordringer, I møder på jeres vej.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!