Følg One Decision her:

START-UP GOLFNETVÆRK Ledreborg Palace Golf Club

Kombiner muligheden for netværk, en kursusdag om LinkedIn/begrebet Social Selling og få samtidig kendskab til golf.

 Er du nybegynder, lidt golfinteresseret eller bare nysgerrig efter at udvide din horisont og netværk? Hvis ja, så inviteres du hermed til et spændende nyt koncept.

Ledreborg Golf

 

Pakken indeholder : 

 • 6 stk. golflektioner med Pro træner
 • Networking
 • Let forplejning
 • Vinsmagning ved en af golflektionerne (Gå hjem ”golf” møde/fredags bar)
 • Afsluttende golf turnering
 • 1 dag Workshop / undervisningsdag om Linkedin v/Leif Carlsen inkl. frokost

Kommende hold du kan tilmelde dig:

Hold (eftermiddagshold) – lukket for tilmelding:

 • Torsdag d. 8. april kl. 15.30 -17.00 Golfundervisning og netværk
 • Tirsdag d. 13. april kl. 7.30 til kl. 8.30 Golfundervisning og netværk
 • Fredag d. 23. april kl. 16.00 til kl. 17.00 Golfundervisning og netværk
 • Onsdag d. 28. april kl. 15.30 – 17.00 Sidste træningslektion og netværk
 • Onsdag d. 26. maj kl. 9.00 til kl. 16.00 LinkedInkursus inkl. introduktion til content.* 
 • Mandag d. 31. maj kl. 16.00 til ca. kl. 21.30 Golfturnering, aftensmad og Vinsmagning

  Deltagerne møder ind 15 min. før undervisning. Effektiv golfundervisning for netværket er 60 minutter pr. gang.

  *Kursusdagen forudsætter at du har en LinkedIn-profil. På dagen vil du blive præsenteret for nogle af de vigtigste ting, som din profil skal indeholde samt få tips og tricks til, hvordan du kan gøre den mere ”lækker” så du tiltrækker dit netværk. Desuden vil du blive introduceret til begrebet Social Selling, og der vil også blive lagt vægt på, hvordan du skaber content og ikke mindst hvordan du skal eksekvere content og fastholde dit netværk. Underviser Leif Carlsen.

  Du kan læse mere om Leif Carlsen HER 

  Din tilmelding er bindende. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at overdrage din plads til en anden.

  Kontakt os for nærmere. 

   

  Tilmeld dig her  

   Ved tilmelding accepterer jeg Cookie- & Privatlivspolitik Se den her

   Skynd dig, for der bliver rift om pladserne og netværket fyldes op efter ”Først-til-mølle princippet”.

   Udstyr
   Det kræver ikke eget udstyr at deltage i de planlagte træninger/møder, da Ledreborg Palace Golf Club stiller udstyr til rådighed.

   Corona/aflysninger
   Alle restriktioner i forhold til Corona overholdes naturligvis. I fald vi bliver forhindret i at afvikle som planlagt, vil der blive fundet en ny dato.

   Det er kun muligt at tilmelde sig den fulde pakke. Såfremt du booker dig ind, men ikke deltager i hele eller dele af netværket, vil der ikke ydes refusion. Er du tilmeldt og har betalt, men holdet ikke er startet op endnu, så vil det være muligt at overdrage din plads til en anden deltager. 

   Om Ledreborg Palace Golf Club

   Ledreborg Palace Golf Club logoPlaceret midt i den smukke rå natur på Ledreborg’s arealer ligger Ledreborg Palace Golf Club. Under en runde golf vil du helt sikkert støde på både fasaner,        ænder, gæs og måske endda et  par rådyr som stortrives og skaber idyl både på og ved banen. Terrænet og banen er meget kuperet, formet af den seneste istid og ligger iøvrigt i en af de 4 danske nationalparker. Derfor er der gjort meget ud af at værne om naturen og sikre at golfbanen falder i ét med naturen.

    

   Michael BrinkPGA Head Pro

   Michael Brink er PGA Head Pro i Ledreborg Palace Golf Club. Han startede i klubben i foråret 2018, efter 10 år som cheftræner i Næstved golfklub og tidligere som træner i Trelleborg Golfklub.

    

   Træningsfilosofi

   Alle trænere har en træningsfilosofi, og jeg er ingen undtagelse. Golf er svært og der er mange meninger om det. Det er utrolig let at finde tips og instruktion på diverse sociale medier og YouTube og samtidig er alle golfere venlige mennesker, som alle gerne vil gøre netop dit spil – lidt bedre. Det vil jeg også og derfor følger jeg hele tiden med i teknologiens udvikling, kroppens forståelse, vores mindset og jeg tager derfor udgangspunkt i både dig, din krop, dit sving og dit udstyr, fordi det hele hænger uløseligt sammen. Hvis du er klar, så er jeg også klar til dig!

   Vi er alle forskelligt bygget og har forskellige styrker, derfor skal vi spille golf forskelligt. Dette afspejler min undervisning og du vil derfor opleve at en spiller, har fået at vide af mig, at de skal strække venstre arm noget mere, hvor du får at vide, at du skal holde din venstre arm bukket. Det er ganske enkelt fordi at det der virker for en, ikke nødvendigvis virker for en anden. Min undervisning vil derfor altid tage udgangspunkt i den enkelte, hvor vi i fællesskab finder frem til det, der virker for dig.

    

    

   One-Decision-logo
   cube_networking_logo
   Ledreborg Palace Golf Club logo

   Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte os på info@onedecision.dk eller telefon 31 61 17 00.

   Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores Cookie & Privatlivspolitik

   Tilmeld nyhedsbrev

   Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

   Tak for din tilmelding!