Følg One Decision her:

BOOK DJ

DJS

Stemning

Skal du holde et større event, fejre en milepæl, eller vil du gerne gøre lidt ekstra for dine medarbejdere eller kunder?

Book en DJ der kan være med til at skabe en fantastisk stemning! Vi kan hjælpe med at skaffe en top DJ, der rammer lige den stemning, musik og lyd, du ønsker.

Det kan for eksempel være i forbindelse med en medarbejderdag, hvor I slutter af med lidt forfriskninger og hygge med hinanden. Eller en konference, hvor deltagerne afslutter en spændende dag med at netværke, spise middag eller lignende. Måske skal du bruge en fed overgang fra et foredrag til en stor fest, hvor sprøde toner fra en dygtig DJ er det helt rigtige.

Vi arbejder med en række erfarne DJs, der ved, hvordan de skal læse publikum. Uanset om der skal gang i dansegulvet eller der er brug for dæmpet baggrundsmusik, så kan vi hjælpe jer med at skrue et fantastisk event sammen.  

En oplevelse i topklasse med DJ Rikke Bronx

DJ Rikke Bronx

DJ Rikke Bronx er en af de mest erfarne DJ’s i Danmark med 25+ år i branchen.

Rikke Bronx musikalske evner rækker bredt, men hun mestrer uden tvivl house- og lounge-genren til perfektion. Hun er en meget populær og eftertragtet DJ, som optræder til alle former for arrangementer, lige fra firmafester til velkendte arrangementer som Distortion og på adskillige klubber rundt om i DK og udlandet. Hun designer også lyduniverser til Michelin restauranter og events. 

Rikke Bronx er en unik oplevelse. Hun har et energiniveau, der slår benene væk under alle. Hun er ikke til at slukke bag pulten, og hun leverer varen på højeste niveau hver eneste gang. Til private fester og firmafester spiller hun disco, soul, pop, så alle aldre kan være med.

Hun har en helt speciel fornemmelse for festen og sit publikum. Med Rikke Bronx bag pulten er man sikker på succes og en fed fest på dansegulvet!

Hit på hit med musiker, producer og DJ Chief 1

Foredrag Chief1

Chief 1 kaldes også Chefen. Han er en af de mest markante skikkelser på den danske musikscene gennem de sidste 20 år.

Med snart tre årtier bag pulten er Chief 1 én af landets mest erfarne DJs. Når Chefen er bag pulten, er der ingen tvivl om, at festen er i fokus – og festen alene. Musikalsk begår han sig meget stilsikkert. Han kan spille alt fra 50’erne og frem til i dag med et bredt musikalsk fokus. Han tør blande alt fra Justin Timberlake med Rolling Stones og lade Michael Jackson gå over i Gasolin.

Der er garanteret en hitparade uden lige, når Chefen tager publikum med gennem musikhistorien. Han byder på alle slags numre, overrasker med sine overgange og giver alle lyst til en tur på dansegulvet.

Chief 1 er dansk rapmusiks godfather, en hitmager af format og en formidabel DJ!

Lounge og festmusik med DJ Hans Chima Ukpaka

DJ-Hans-Chima-Umpaka

DJ Hans er en dygtig DJ, som spiller alle genrer, men mestrer især festmusikken. Han har flere års natkluberfaring, fra måske en af de bedste natklubber i Danmark. Han er eminent til at få publikum til at give den fuld gas på dansegulvet, men kan han også få folk ned i tempo… og så op igen!

DJ Hans kan også levere varen, når stemningen er mere til lounge musik. Han har en stærk musikalsk forståelse og kan til hver en tid tilpasse sig til arrangementets behov.

Hans har en fantastisk personlighed og udstråling, også når han står bag pulten!

Fyr op for festen med DJ Frederik Skipper

Book DJ Frederik Skipper

DJ Skipper er en virkelig dygtig DJ, med særlig meget erfaring indenfor festmusik. Han gør rigtig meget ud af at lave sit forarbejde, inden han skal ud og spille, uanset om det er på en klub eller til en firmareception. Trods sine blot 20 unge år har han allerede nogle år i bagagen som en af de foretrukne DJ’s på måske en af de bedste klubber i Danmark!

Frederik Skipper er en oplevelse i sig selv, når han står bag pulten og får publikum i stemning. Han formår at ramme en bred musiksmag og er god til at læse mennesker og stemningen i rummet. DJ Skipper har et smittende humør og udstråling, og man kan mærke hans iver og commitment, hver gang han spiller.

BOOK

Kontakt os for booking

FØLG ONE DJ 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!