Følg One Decision her:

Få en professionel moderator til dit event

Få en professionel moderator til dit event

En professionel moderator kan gøre forskellen for, om dit event går fra godt til fremragende!

Du bruger mange måneder på at planlægge en stor konference eller event. Programmet skal sidde lige i skabet med spændende oplægsholdere, relevante emner og faglige take aways til deltagerne. ➔ Men er det også med i dine overvejelser at få en professionel moderator ind over planlægning og afvikling af eventet?

 

Hvad laver en professionel moderator?

Med en professionel moderator får du en person som:
🧶 Kan holde en rød tråd igennem dagen og sørge for et fremragende show og god stemning – f.eks. med prisoverrækkelse, præsentation af talere, tale til kamera mv.
🎤 Kan styre en paneldebat, give modspil og spørge ind til sagens kerne
✔️ Skaber tryghed på scenen for publikum, paneldeltagere og arrangør og holder tiden
🙋 Er bevidst om modtagernes (publikum/deltagerne) behov
🔎 Laver grundig research inden eventet, f.eks. ved at hente relevant data, lave for-interviews med paneldeltagere, CEO, eller hvem der skal på scenen.

 

Journalist, vært og moderator Louise Reumert Damgaard

Louise Reumert Damgaard er en virkelig dygtig og erfaren profil i rollen som ordstyrer/moderator til konferencer, større virksomhedsevents, internationale møder mv.
Hun trækker på sin lange journalistiske karriere som studievært, tilrettelægger og redaktør i DR og kender alt til total tilstedeværelse, timing, at binde emnerne sammen og læse stemningen i lokalet.

 

Fødevaredagen Executive 2023

For nylig var Louise Reumert moderator på Fødevaredagen Executive 2023 for Landbrug & Fødevarer.
Dagen igennem styrede hun med sikker hånd deltagerne igennem et spændende program med emner som grøn omstilling, global økonomi og forretningsmuligheder i fremtidens tendenser på fødevareområdet, og hun modererede flere paneldebatter og lavede interviews på scenen.

Sektorchef i Landbrug & Fødevarer Lærke Kirstine Lund har sendt os denne flotte evaluering:

“Louise Reumert var en fornøjelse at arbejde sammen med. Dybt professionel at samarbejde med. Grundig i sin forberedelse. Og på scenen var hun helt eminent. Det var tydeligt, at alle oplægsholdere følte sig trygge i den ramme hun satte, og som moderator og interviewer havde hun både kant, intellekt og sikker sans for timing.”

Billede er taget af fotograf Carsten Andersen, Landbrug & Fødevarer.

 

Mere information

Kontakt One Decision for at høre mere om muligheden for at arbejde med en professionel moderator. Vi har flere erfarne profiler at byde ind med.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!