Følg One Decision her:

Louise Reumert

Louise Reumert er en rutineret vært, moderator og interviewer. Som erfaren live-tv-journalist kender hun alt til total tilstedeværelse, timing, til at binde emnerne sammen og holde fast i vinklen. Hun får komplekse emner ned i øjenhøjde og skaber en tillidsfuld stemning, hvor der er rum for nye løsninger og perspektiver.

Som ordstyrer dykker hun ned i emnet og finder ind til den interessante kerne. Hun skærer igennem, udfordrer og støtter de forskellige roller i panelet, så deres holdninger, tanker og ideer står tydeligt frem. Publikum bliver inddraget i diskussioner, der når ud over scenekanten, så tilhørerne bliver underholdt, får brain food og går klogere hjem.

Hun elsker at skabe et fængende flow på scenen, hvor der er nerve, ægthed og dybde i en kritisk og konstruktiv samtale med mennesker, der har noget på spil. Det er de interviews, vi husker.

Emner hun interesserer sig for: Fremtidsscenarier, samfund, politik, teknologi, startups, investering, medier, etnicitet og kulturmøde, uddannelse, familieliv, livsstil, velfærd, klima og bæredygtighed.

Journalist

 

 

 

Forespørg på Louise Reumert

Foredrag du kan booke

Louise er kandidat i kommunikation fra RUC med sidefag i antropologi fra KU og journalistik fra Université Stendhal i Frankrig. Hun startede sit journalistiske arbejdsliv i DR som 23-årig, hvor hun var radiotilrettelægger på dokumentariske programmer på P1 og som fokusgruppemoderator i DRs medieanalyseafdeling Medieforskningen.

Hun flyttede til Grønland i et halvt år for at arbejde som nyhedsoplæser og redaktør på Grønlands public service radio, KNR. Herefter fortsatte hun de næste 17 år i DR. De første år som radiojournalist og derefter med tv på programmer som Debatten på DR2 og Kontant på DR1. Sidenhen blev hun ansat som studievært.

Debutprogrammet var et talkshow med muslimske kvinder på DR2, Oraklerne, og derefter var hun studievært på DR2s flagskib, nyhedsmagasinet Deadline 17, og nyhedskanalen DR Update i 5 år samt reportageserien Sloth og Reumert på DR2. Herefter var hun vært på aktualitetsprogrammer på de digitale formater dr.dk, Facebook og Youtube.

De senere år arbejdede hun bag kameraet som redaktør på talkshowet “Vi ses hos Clement” og en række amerikanske valgprogrammer til DR2. Og senest som udviklingsredaktør på kultur- og samfundstv til DR1 og DR2. Fra 2020 arbejder Louise som selvstændig ordstyrer og medietræner. Hun taler flydende engelsk og fransk.

Vi fik hjælp fra Louise Reumert til facilitering af en lokalpolitisk erhvervsdebat, som hun styrerede med sikker og professionel hånd. Både forud og under eventen var det tydeligt, at Louise havde lavet sin research, både gennem interviews af panel og centrale aktører. Det gav en oplevelse af nærhed og relevans for både panel og publikum. Vi vil helt sikkert række ud efter Louise i anden sammenhæng.
Marie Skov Lillelund, direktør, Billund Erhverv
Louise Reumert blev med kort varsel booket til at lave et sceneinterview med Knud Foldschack på Bogforum 2021. Samarbejdet med Louise forløb let og ubesværet og både gæster og Knud Foldschack var meget glade for Louise som vært/interviewer. De bedste anbefalinger herfra.
Andreas Nordkild Poulsen, Udstillingsleder Bogforum

Andre foredragsholdere

Lars Brygmann

Lars Brygmann

Den ultimative udfordring "Artic challenge"

Læs mere
Mikkel Beha

Mikkel Beha

Verden rundt

Læs mere
Rune Green

Rune Green

Humor og arbejdsglæde

Læs mere
Fandt du ikke den, du søgte?

Fandt du ikke den, du søgte?

Vi kan formidle alle foredragsholdere

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Få løbende opdateringer fra vores foredragsverden.

Tak for din tilmelding!